Det får inte hända - ändå händer det

Det får inte hända. Ändå händer det. Det har hänt såå många gånger förut. Men det känns inte okej för det. Det är kanske inte lika omvälvande som första gången. Men jag har ont. Jag är exhausted. Jag vill bara berätta sanningen. Det här är baksidan av allt roligt som varit. 
 
Inflammation i handled.
Inflammation i knät.
Inflammation i käkled.
 
Det är inte konstigt att jag mår dåligt. Kanske måste jag kräkas, eller sova eller vad som helst. Men inte sitta still.
 
Jag har bokat akuttid för kortisoninjektion i handleden nu på fredag sedan någon vecka tillbaka. Men nu har jag också fått lägga till en spruta för knät. Gällande käkleden så väntar jag på att den nya käkläkaren ska höra av sig.
 
Jag tar mig igenom dagen. För imorgon kommer en ny.
 
• Kategori: KampenTaggar: Handled, Knä, Reumatism, inflammation, kortison; • Kommentarer (5)

Kommentarer:

1 Sara:

Fy fan. Tänkte på det när jag såg din dansvideo. Undrar vad hon får betala för det där. Stackare. I feel you! Mina knän är nog snälla jämfört med dina, men det är fortfarande så att nästan varje rolig sak följs av högre dos smärta. Och det är så jäkla värdelöst. All styrka till dig! Kram kram kram.

Svar: Knät tog möjligtvis stryk av dansen. Men tycker det borde komma direkt efter/max någon dag efter ett pass. Brukar fungera så. Inte så här långt senare. 🤔 plus att de andra lederna har jag inte studsat runt med på samma sätt... 🤸🏻‍♀️ Men det är väl bara så sjukdomen fungerar. Det blir inflammation ibland utan vettig orsak. Nu när lederna redan ”återfallit” kan jag ju köra på hårt nu för jag får ju ändå behandling på fredag 😅 Vet inte om det låter logiskt men tänkte spontant så. Lika bra försöka med veckans danspass 💃🏻
Camilla Blomberg

2 Eva:

Jag tänker på dig Håll ut❤️
Kram

Svar: Tack Eva och kramar i massor! 🌸🌸🌸
Camilla Blomberg

3 Tisa:

Stor bamsekram ❤️

Svar: Björnkramar till dig fantastiska Tisa <3
Camilla Blomberg

4 Tisa:

Stor bamsekram ❤️

5 Tisa:

Stor bamsekram ❤️

Kommentera här: