Jag vet inte vad som väntar mig imorgon

I natt hade jag en ”sån där” dröm igen. Det kändes så verkligt. Jag drömde att jag låg i en sjukhussäng, hade ont och väntade på operation (eller om jag var nyopererad?). När jag vakna upp och insåg att jag låg kvar i min säng, med samma smärta, var jag ändå säker på att jag skulle kliva upp och åka till sjukhuset. Det tog ett par minuter att övertyga mig själv om att det bara var söndag och jag kunde somna om. Jag ska varken till sjukhuset eller opereras. Inte den här gången. 
 
Men det sjuka är att just då var det ingen större tröst. Jag hade ont! Men jag var rädd också. Dels för smärtan och vad det kan innebära, dels för att jag blivit så ”van” med operationer att jag drömmer om det. Jag kände mig rädd för att det lika gärna hade kunnat vara en ”sån gång” då jag faktiskt ska opereras. Så normaliserat har det på något sätt blivit. Det är skrämmande och obehagligt.
 
Jag vet inte vad mer jag ska skriva. Jag har mått uruselt idag. Jag har bara legat inne och tittat på film/serier. Det är flera leder som gör ont. Men värst är att jag känner mig sjuk och hängig av att ha pågående inflammationer. Imorgon ska jag däremot till sjukhuset. Men jag vet inte vad som väntar mig där. Det är nog mycket det som undermedvetet skrämmer mig.
 
• Kategori: KampenTaggar: Drömmar, EDS, Reumatism, Sjukdomskänsla, Smärta, gosegrisen, knorrig, operation; • Kommentarer (2)

Kommentarer:

1 Anonym:

Tråkigt att du känner dig så dålig. Kanske inte så konstigt med tanke på hur rörigt det verkar vara med dina sjukhuskontakter.
Hoppas att de nya läkarna blir sådana som du trivs med och t o m kan bidra med något nytt.
kram
Eva

Svar: God kväll Eva, Jag tror absolut att tröttheten delvis berodde på strulet på sjukhuset. Det känns därför jätteskönt nu när jag fått en ny bra kirurg. Om än de andra kommer vara saknade, så känns det bra att jag lämnats över i andra trygga händer.
Jättekram!
Camilla Blomberg

2 Anonym:

Det är tufft för dig och det är helt okej! Hoppas allt går bra😊

Svar: Tack för dina ord. Känns skönt veta om att jag blivit ”lyssnad” på. Kram!
Camilla Blomberg

Kommentera här: