En till spruta

(null)
En kortisonspruta höggs in i fingret den här gången. Jag har försökt måla som rehabilitering. Men leden är för uppfylld för att kunna böja och hålla i en pensel ordentligt. 

Jag skriver inte så mycket på bloggen fast jag vill. Krafterna är låga. Smärtan hög. Jag hanterar dagligen illamåendet. Mycket är tufft. 

Det är fortsatt många sjukhusbesök. Läkarbesök, massa mediciner, rehabilitering, blodprover, röntgen igen m.m. Det är en stor del av hur vardagen ser ut nu. Jag hoppas kunna dela med mig längre fram om vad som händer och hur planen ser ut. 

Kommentarer:

1 Maria:

Hej finaste du!
Du ska kunna prata om allt du vill få ut i ord.
Ursäkta att jag inte hört av mig. Varit mycket med sjukdomar för min dotter. Men har mejlat dig nu, hoppas du får mejlet. Du skriver så fint, orden rör vid mitt hjärta ♥️ Kram/ Maria

Svar: Hej Maria, det gör mig så glad att läsa dina fina väl valda ord till mig. Tack! Jag har fått ditt mejl och svarar när kraften finns. <3 Kram!
Camilla Blomberg

2 Hannas krypin:

Skickar en kram! Du finns i mina tankar.

Svar: Vad fint av dig. Det värmer. Kram!
Camilla Blomberg

3 D:

Jag hoppas det blir lättare att skriva igen snart.
Har du undersökt alternativa sätt som olika former av diktering så länge? Förstår absolut om energin inte finns där för det, bara ett förslag ifall att det skulle vara något som ger dig glädje.
Hoppas få se din konst också så småningom, om det är något du vill dela dvs :)

Ta hand om dig!

Svar: Hejsan D! Det går skriva med den andra handen när det krisar. :) Absolut att diktering går på både telefon och dator. Fått bra hjälpmedel via skolan tidigare också. Men trivs bäst att knattra på tangenterna för känsla och flow i skrivandet. Det är mest krafterna som hållit mig borta från bloggen tyvärr. Kul att du vill se mer. Det går ana min målning i bakgrunden av fotot på muggen med alla penslar. Annars pysslar jag med lite olika projekt då och då, en del hittar du under kategorin Kreativitet. Det kanske kommer mer framöver. :) Tack och sköt om dig! <3
Camilla Blomberg

4 Tisa:

Kram ♥️

Svar: Glad att se ditt namn Tisa. Jättekram!
Camilla Blomberg

5 Elisabeth:

Du skriver så öppet, frankt och utan krusiduller om allt det jobbiga du upplever. Och så gör de som kommenterar här inne också. Även jag genomgår nu den mest smärtsamma tiden hittills i mitt långa liv. Man tycker att vi "härinne" skulle bli svagare av allt detta, men istället händer det mirakulösa att TILLSAMMANS BLIR VI STARKARE!
Stor kram till dig och alla från Elisabeth

Svar: Jag tar in varje ord och mening du skriver Elisabeth. Verkligen tack. Det gör mig ledsen att du har det så smärtsamt. Jag önskar att det allra värsta kan lätta för dig. Jag beundrar din förmåga att hitta kraften som finns här inne i min lilla armé. En stor omfamning kommer här! <3
Camilla Blomberg

Kommentera här: