”Camilla, ge inte upp nu, ge inte upp!”

Tänk er. Jag fightas i en fyrkantig ring med tre motståndare samtidigt. Det är trippelmatch. Fullkomligt orimliga förutsättningar. Oddsen är emot mig. Men jag ska spöa dem! Det måste jag.

 

Imorgon får jag provsvar ifrån operationen. Att något är fel vet vi redan. Men vad som är fel är frågan. Kanske kommer jag kunna bli bättre snabbt, eller inte. Det kommer bli en stor omställning mentalt oavsett resultat. Jag vågar inte hoppas för mycket, men samtidigt är jag i extas. Det låter kanske dumt att hoppas det är en borreliainfektion. Men då vet jag vad det är och jag kan hoppas på att behandlingen hjälper. Att jag får må lite bättre. Jag fick inte vara för hoppfull men det här är mitt största hopp. Har jag en okänd infektion kan det bli svårt att hitta behandling…

 

Jag har en mix av känslor inför beskedet. Jag hoppas samtidigt som jag försöker låta bli utifall att jag blir besviken. Men det är svårt. Tufft och omöjligt att inte tänka ”tänk om”. Jag skulle kunna skriva hur länge som helst hur jag väntar spänt och är hoppfull på samma gång. Men jag skulle inte komma fram till hur jag känner. Det är lika bra att låta bli. 

 

Imorgon har jag svaren. 

• Kategori: KampenTaggar: Infektion, borreliainfektion, en Camilla ger sig aldrig, men Camilla, vi ger oss inte!, mental, operation, provsvar, trippelmatch; • Kommentarer (3)

Kommentarer:

1 karin:

jag håller tummarna och tänker på dig ska du veta!
kram

Svar: Tack vad bra! Kram!
Camilla

2 Anonym:

Förstår att det känns tufft med besked. Men ändå orkar du kämpa på!!

Svar: Ja, tufft är det. Men man får kämpa på ändå. Tack!
Camilla

3 Felicia:

Heja! Heja! Så nu är det bara väntan och äta en massa glass!

Svar: Jajamän!! Glass i STORA lass! ;)
Camilla

Kommentera här: