Gott nytt år min lilla armé!

Jag tänkte bara önska er ett GOTT NYTT ÅR MIN LILLA ARMÈ!! Tack för att ni funnits där för mig under det här året för att lyssna, stötta, peppa och heja på mig. Ni anar inte hur mycket det betyder för mig. Nu höjer jag glaset med hallonsaft för er och skåååååååål! 

Minns ni den 15-timmars långa tentamen jag satt och skrev på – non stop – från tidig morgon till mitt i natten i början på december? Betygsrapporteringen kom ut idag och………… JAG KLARA DEN! Med bravur! Det får jag också skåla för ikväll. 

Men allt är inte bara bra. Jag har mått dåligt i över två veckor nu. Vissa dagar har precis ALLT gjort ont och precis ÖVERALLT. Så ont att jag högt har jämrat mig när jag bara en sådan simpel sak som försökt sätta på mig skorna och jackan. Varför jag gått ut? Jo ni förstår att när käklederna gör ont, spelar ingen roll vilken led egentligen, så föredrar jag oftast kyla framför värme. Men det är inte optimalt att ha frysta ärtpåsar överallt och man helst inte vill ha något som ”trycker” på lederna när de känns ömma. Det är inte så mysigt att gosa med ärtpåsar när man haft feber heller… Men så kom jag på att ställer jag mig bara utomhus så blir det ganska bra av sig själv. Fullt påklädd så att jag håller mig varm, fast ändå lite kyla.

Jag är väldigt trött och sover ungefär 14 timmar om dagen. Ibland har jag sovit så länge att jag klivit upp sent på eftermiddagen för att äta, skriva, läsa, titta på film och sedan gått och lagt mig igen redan efter bara några timmar för att fortsätta sova. Jag har sällan hunnit med att se dagsljuset. Men nu börjar det göra för ont i käklederna att sova. Ibland spelar det ingen roll vad jag försöker hitta på för att distrahera tankarna på annat. När det gör riktigt ont så är smärtan allt som existerar.  

Det är ju nyårsafton idag. Det känns inte okej att vara värsta partypoopern och berätta hur ont det faktiskt gör ibland och hur man egentligen inte alls har lust till annat än ligga och titta på film. För man "borde" ju vilja stanna uppe till tolvslaget och skåla. Men här på bloggen kan jag skriva allt det jag "inte kan säga". Jag kan säga att jag faktiskt knappt orkar med mig själv. Ändå tänker jag försöka göra allt det där idag som jag borde och förväntas göra. För att jag kanske orkar lite. Det kanske blir lite kul också.  

• Kategori: Kampen, Studier; • Taggar: Ehlers-Danlos Syndrom, Reumatism, inflammation, kriminologi, tenta; • Kommentarer (0)

Kommentera här: