Vi är vuxna sommarbarnNär jag bloggar sent (eller inte alls) beror det ofta på någon utav dessa två anledningar. 1, att jag är för sjuk. 2, att jag har levt livet. 

Idag beror mitt sena bloggande på alternativ två. Jag har levt. Jag har varit ute hela dagen idag! Precis som jag vill att det ska vara under sommaren. Först bad och picknick på Hedåsens strand. Lite kallt i vattnet i början. Men sen var det faktiskt riktigt skönt att simma!

Sen åkte vi vidare mot Årsunda strandbad och deras lekplats (gungbräda äger!). Ta tillbaka min stulna barndom: check!

Sen tog vi en längre roadtrip där vi gled runt på slingriga skogsvägar, försökte läsa karta, samtidigt som vi åt jordgubbar och kladdkaka. Vi bestämde oss för att åka till kalkbrottet i Torsåker. Mäktigt.

Nu har vi fikat upp allt gott och min högra käkled har börjat ge upp efter allt tuggande. Jag är trött i hela kroppen. Jag har levt utöver mina krafter. Men det gör inget. Inget alls. För idag har jag levt. 

Ibland delar faktiskt livet inte bara ut snytingar och det är viktigt att fokusera mer på dem lyxiga stunderna.

Till sist vill jag TACKA alla så JÄTTEMYCKET för all stöttande respons på inlägget "Till dig som hatar min kropp". Det är jättefint att läsa!! 

Kommentarer:

1 Nellie:

Åh så fina bilder, verkar som att ni hade en toppendag :D Önskar jag hade varit med! Saknar er så mycket, men inte långt kvar tills vi ses igen nu :) kramar

Svar: Vi önska också att du hade varit med!! Men snart ses vi ju. Massa kramar från Sverige!!
Camilla Blomberg

2 Jennifer Larsson:

Vad roligt det är att se att folk hittar hit till kalkbrottet, jag har spenderat många av mina somrar som tonåring där, t om vågat mig på att hoppa. Dock är jag livrädd för vattnet, eller ja, det som är i vattnet haha. :) Men det är ruskigt fint!

Svar: Roligt att du brukar spendera dina somrar där. Jag har bara varit där en gång tidigare. Aldrig badat i vattnet. Känner lika som dig, är alldeles för rädd för vad som finns i vattnet. Obehagligt! Men häftig plats är det. :)
Camilla Blomberg

Kommentera här: