Tar kontroll över det jag kan ta kontroll över

Mitt vardagsrumsgolv är ett minfält. Lillsyrran var här igår och tog med sig allt lego. Mitt golv har nu miljoner legobitar överallt. Men tanken är att vi ska bygga ihop något fint av det :)
 
Min högra käkled känns inte så bra. Idag har jag känt hur det liksom spänner/trycker vid örat. Det är som inflammationen inte får plats i leden. Det leder i sin tur att käken blir lite sned eftersom vätskan ”trycker på” i ena sidan. Det är i alla fall min teori när det knakar och som glider lite ur spåret på den motsatta sidan. Det är jättesvårt att förklara...
 
Båda mina knän har bråkat med mig i veckan också. Men smärtan känns på olika sätt i knäna. Alltså på ett sätt i det vänstra och på ett annat i det högra. Eftersom bråket i det högra knät började nu i veckan kanske det går över lika snabbt som det kom. Jag hoppas det. Det vänstra ska jag ju undersöka i helgen. 
 
Jag försöker planera resan till Bollnäs och uppdraget att röntga knä. Jag är en planerare ända ut i fingerspetsarna att det nästan känns lite roligt att ordna resan ändå. Det gäller ju att ta kontroll över de man kan ta kontroll över! Det ger trygghet mitt i kaoset. Det är lättare tänka på fikat jag vill ha med mig, vilka ställen jag vill besöka längs vägen m.m. än att tänka på vad röntgen ska visa och vad som eventuellt händer efter det. 
 
• Kategori: KampenTaggar: EDS, Knä, Reumatism, Röntgen, artrosfibros, inflammation, käkled, lego; • Kommentarer (0)

Kommentera här: