Besviken, men inte sviken

Helt ärligt mår jag inte så bra. Inte idag heller, kan tilläggas. Jag orkar inte ens låtsas må okej. Det är på den här nivån då jag bara sitter tyst, stirrar tomt framför mig och stänger ute allt som händer runtomkring. Jag känner mig helt medtagen fast jag egentligen vill skrika och sparka ut frustrationen. Jag är så arg! Egentligen kanske ledsen. Men det är enklare att spotta på världen än att känna något. Jag är besviken, men inte sviken. Där har jag nog prickat rätt känsla! 
 
Jag räknar ner till när jag kan använda täcket som en kokong och sova. 
 
• Kategori: KampenTaggar: EDS, Ensamhetskänslor, Reumatism, Smärta; • Kommentarer (3)

Kommentarer:

1 Josse:

Tänker på dig, livet är skit ibland. För ofta. Bamsekram!!! ❤

Svar: Absolut, milt sagt. Jättebamsig björnkram <3
Camilla Blomberg

2 Eva:

Kära Camilla, jag tänker på dig och hoppas att du slipper fler tråkigheter på ett tag nu. Att stänga av är nog kroppens sätt att skydda sig så det behöver inte vara så negativt.
Jag sänder många tröstekramar
Eva

Svar: Det tråkiga tycks hagla över mig allt för ofta. Då blir det lätt att man flyr undan känslorna istället för att acceptera att de finns där. Tack för cyberkramarna.
Camilla Blomberg

3 JennieyLove:

Känner igen den känslan så. Jag hade en piss dag igår som jag grät bort för ibland känns allt bara så hopplöst hur mycket man än kämpar.

Många styrkekramiz<3

Svar: Åh vilken tuff dag för dig!! De dagarna vill man gärna hoppa över. Ibland har man kämpat så hårt och så får man så lite i vinst för det. Jättekramar!
Camilla Blomberg

Kommentera här: