Trötta dagar

Jag har varit väldigt trött sedan jag kom hem från sjukhuset. Jag tog cellgiftssprutan igår och det påverkar säkert också. Jag har därför läst och tittat mycket på Netflix. Men jag har försökt hitta på roligare saker kortare stunder också som ni ser. 
 
Jag har inte oroat mig speciellt mycket över att svimma igen. Jag ”brukar” ju klara mig i några månader. Men det är klart att det är lite läskigt. Jag hade bara tur som inte ramlade och slog mig värre. En av gångerna skadade jag ju nacken och fick ligga på en spineboard… Men jag tror att det kommer kännas pirrigt när jag kommer få göra olika undersökningar och tester. Jag menar att just nu går det ju att låtsas som om ingenting. Jag är trött, men jag mår bra. Men det blir så verkligt om de ska koppla fast elektroder över kroppen i flera timmar. Då kan jag inte låtsas. Jag minns när jag blev inlagd på hjärtavdelningen med EKG och läkaren sa ”om hjärtat stannar, då ser vi det” och lämnade mig till att försöka sova. Tror ni jag sov mycket den natten?? Även om jag av erfarenhet visste att jag inte mår dåligt igen förrän om ett par månader, och även OM hjärtat ändå skulle stanna så skulle de börja slå igen om en kort stund, så blir man ju ändå livrädd!  

Jag kände bara att jag behövde få skriva av mig lite. Jag ska försöka hitta på något nu under påsken. Jag fyller år om drygt en vecka också. Det här ska inte få hålla mig tillbaka. 

• Kategori: KampenTaggar: Hjärtat, Reumatism, cellgift, trötthet; • Kommentarer (1)