En händelserik helg

Det har varit en händelserik helg. I fredags kom både lillsyrran och storsyrran hem till mig. Vi köpte hämtmat och köpte godis inför biobesök till kvällen. Vi gjorde vårt första besök i den nya biosalongen i Sandviken och såg filmen ”A star is born”. Mycket bra film och mysig kväll!
 
Igår åkte jag in till Gävle iklädd pilotkostym (tema: flyg) och firade en kompis som fyller år. Vi fikade på ett café, lekte några lekar och gick till sist ut och dansa. Det var roligt att träffa människor, sjunga och dansa (äntligen gav danspassen utdelning) och helt enkelt bara prova på att göra det här. Jag har ju inte gjort det här förut. Om jag inte räknar med den ”obligatoriska” krogdebuten på studentdagen. Men då hade jag rullstol/kryckor och kunde inte ta del av det på samma sätt. Det var svårt att dansa på bara ett ben...
 
Jag drack ingen alkohol igår och borde, kan jag tycka, må bra idag. Men baksidan av helgen är att jag idag knappt kunnat gå runt i lägenheten. Smärtan i knän och fotleder kommer troligtvis snart att gå över. Kanske inte imorgon eller övermorgon. Men snart. Käklederna återhämtar sig nog snart också. Det var skitsvårt att prata med någon i en miljö med hög musik. En måste skrika för att höras. För att skrika behöver en kunna röra på käklederna mer än vad jag är van vid. Men det var en fin kväll och det tar jag med mig. :)
 

Kommentera här: