I skinande rustning

Det har gått lite över en vecka sedan jag fick beskedet om hjärtfelet och att jag behöver en pacemaker. Jag tror det börjar kännas okej. Jag har läst ännu en broschyr jag fått hemskickat och där i står lovord som att jag kommer bli piggare, produktivare, friskare och lyckligare.
 
Jag kände i början att jag var trasig och defekt. Liksom: det här också! Det räcker med den kamp jag redan har. Men jag börjar kunna se pacemakern som min rustning nu. Den lilla blanka dosan ska faktiskt hjälpa mig och ge mig krafter till allt det andra. Jag får se det som en inneboende kompis i bröstfickan. Det låter lite mindre läskigt då. 
 
Men känslomässigt är det ändå en operation till. Sjutton också!
 
• Kategori: KampenTaggar: Hjärtat, operation, pacemaker; • Kommentarer (2)

Kommentarer:

1 annika eriksson:

Har också fått problem med hjärtat och börjat äta medicin. Mitt hjärta slår för fort och de vet inte varför.Tänker på dig och hoppas att det blir bättre med pacemaker.Styrkekramar från Annika Eriksson i Boden.❤❤❤.

Svar: Vad tråkigt att du har fått problem med hjärtat. Det är lite läskigt eftersom det är ett så vitalt organ. Men bra att medicin finns! Ta väl hand om dig. Kram ❤️
Camilla Blomberg

2 Elisabeth:

Vilken underbar inställning du har här. Jag blir så glad av att läsa det. Nu har du din arm'e, din hjärna är ett sylvasst gnistrande svärd och snart har du en blank rustning. Bäva månde draken!!!
Kram från Elisabeth

Svar: Det kändes omtumlande i början. Men nu när det lagt sig och jag börjar se fördelarna så är det lättare vända det till att det här är för mitt bästa. Om än det blir ett till ingrepp. Kram!! ❤️❤️❤️
Camilla Blomberg

Kommentera här: