Natt med smärta

(null)
Smärtan i käkleden väckte mig mitt i natten. Jag ville gråta. Men jag visste inte om det var på grund av smärtan i sig eller vad det här kan innebära (nytt ingrepp?). Att jag har så ont att jag vaknar av smärtan i käklederna, och inte att jag nyss opererat in en pacemaker, ger en liten hint om att det gör ONT. Men jag var för trött för att reagera känslomässigt och noterade bara sorgsenheten. Istället tog jag smärtstillande och försökte somna om. Det var allt som blev. Ett försök. 

Jag skulle gissa att smärtan i käklederna blivit värre eftersom jag bara kunnat sova på rygg eller på ena sidan efter pacemakeroperationen. Det är inte konstigt att det gör ont eftersom det blir en långvarig belastning för mina redan trasiga käkleder. Men det får väl vara så nu. Pacemakern är en livräddande insats och prio 1. Den behöver läka på plats. 

• Kategori: KampenTaggar: käkled, läka, operation, pacemaker, smärta; • Kommentarer (6)

Kommentarer:

1 Anonym:

Hoppes den smärtan går över när du har återhämtat dig från pacemakeroperationen
Stor kram
Eva

Svar: Jag hoppas jag kan härda ut till dess och att det inte förvärras något. Kram ❤️
Camilla Blomberg

2 Elisabeth:

Verkligen inte kul och inte bra att vakna av att man har ont!Men så klokt att göra en "prioriteringslista". Den hjälper dig säkert att hålla koll och att ta kommando. Jag hejar på dig och Elvis.
Kram från Elisabeth

Svar: Visst det hjälper lite att tänka så. Men i stunden gör det ju bara ont... Det har lättat lite under dagen men känns inte bra. Kramar 💕
Camilla Blomberg

3 Hanna Karlsson:

Fy vad jobbigt att vakna och ha så ont. Hoppas att läkemedlena hjälpte och att du kunde somna om.

Svar: Ja smärtan blir ju inte lättare för att en är trött. Det lättade lite under dagen i alla fall. Kramar 💕
Camilla Blomberg

4 annika eriksson:

Fy så jobbigt att du har fått smärtan i käklederna. Styrke Kramar från Annika Eriksson i Boden.

Svar: Håller ut ett tag till och hoppas det kommer ge sig vartefter jag läker efter pacemakern. ✊ Stor kram! 💕
Camilla Blomberg

5 Andreas:

Inte för att förringa smärtan, för det suger, men hur har du upplevt det här med pacemakern? Har du märkt någon skillnad så att säga?

Svar: Inte mer än att hjärtat slår snabbare. Tror jag. Det är väl i så fall själva programmeringen. Eller så är jag plågsamt medveten om hjärtslagen nu jämfört med innan. Jag tror att om jag klarar mig ett år utan att svimma, då vet jag nog att pacemakern faktiskt fungerar.
Camilla Blomberg

6 Sandra (sandifighter):

Stackare, jag hoppas att smärtan i käklederna blev bättre och att du kunde somna om med värktabletter. Förstår att det blir tufft för kroppen om du inte kan ligga riktigt hur du vill.

Svar: Det har blivit lite bättre allteftersom jag kan vända på mig om nätterna efter pacemakern. 😊
Camilla Blomberg

Kommentera här: