En trött helg

Den här helgen har jag varit trött. Säkert av flera anledningar än att ha jobbat heltid i drygt en månads tid och att inflammationen i käkleden gör sig påmind vissa dagar. Det handlar om mer än "bara" det också. 
 
I lördags träffade jag i alla fall en kompis jag lärde känna via GUCH (vuxna hjärtebarn). Det var trevligt. Men jag var trött och sov middag efteråt. Till kvällen/natten hade jag ett långt och djupt samtal med en fin vän. Det kändes bra och tufft på samma gång. Sån vänlighet gör ont och samtidigt söker jag efter mer. Man brukar säga, med den erfarenhet jag har, att det är som att kliva ner i ett hett badkar. Det gör ont och bränns i huden till en början. Men när en väl kommit ner i badet är det skönt. 
 
Idag har jag sovit mer än vad jag varit vaken. Det har varit en känslomässigt upprivande helg och, jag orkar inte mer.
 
• Kategori: KampenTaggar: GUCH, Reumatism, Smärta, inflammation, inte ensam, trötthet; • Kommentarer (3)

Kommentarer:

1 annika eriksson:

Skönt att du fick prata med en vän. Styrke Kramar från Annika Eriksson i Boden.

Svar: Det betydde mycket. Speciellt i helgen när allt kändes övermäktigt. Kramar!
Camilla Blomberg

2 Linn:

När det är tungt får en ta det extra, extra lugnt. Jag ser att du har ett matchande mjukisset. Det är enligt mig ett av de bästa sättet att ta hand om sig själv. Hoppas du fick känna dig trygg i kläderna eller åtm lite omkramad. 💖

Svar: Vad kul att du lade märke till det! Jag har själv gjort mjukisdressen. Alltså inte sytt. Men färgat som fluffiga moln på den. Superskön att mysa i när det varit nätter jag frusit. 😅☁️💙 Kram
Camilla Blomberg

3 Linn:

Va!? Du är så pysslig! Trodde definitvt det va en design asos eller nelly.com

Jag hoppas du sakta börjat återfå lite ork. Både emotionell o fysisk. Kram!

Svar: Wow, vad kul att höra!! :D Det är ju himla roligt att pyssla och skapa saker. Hellre gör jag det själv än köper något färdigt i flera fall. Stor kram!
Camilla Blomberg

Kommentera här: