Högt och lågt

Jag ska få kortisoninjektion i vänster handled och höger långfinger imorgon. Det är svullet och inflammerat med begränsad rörlighet. Jag är less på att behöva göra det här igen. Jag vet av erfarenhet att det brukar gå snabbt och bra. Men det gör ont efteråt.
 
Jag försöker tänka igenom allt jag behöver göra klart inför morgondagen. Det är exempelvis bra om jag duschar och tvättar håret eftersom det kan dröja innan jag har två händer för att göra just det (första dagarna ska jag undvika bli blöt om händerna för att minska infektionsrisken). Det är nog också bra om jag redan nu skär upp och delar maten i matlådorna för att enklare kunna äta om det blir svårt att hålla i kniv och gaffel. Sen behöver jag kläder som sitter löst, eller åtminstone utan knappar och dragkedja vore klokt. Utöver det har jag det förhållningssättet att jag vill passa på att göra saker nu som jag kanske inte kommer kunna göra på ett tag. Som exempelvis gymnastiska övningar på golvet eller skriva på datorn! Det är högt och det är lågt. Känner ni så ibland? Det kanske bara är jag.
 
Med det här sagt vill jag att ni förstår att det inte är ”bara” någon spruta eller två och sen är det klart. Men det kommer gå bra.
 
• Kategori: KampenTaggar: Reumatism, Smärta, kortisoninjektion, reumatiker; • Kommentarer (3)

Kommentarer:

1 Andreas :

Denna duktiga och modiga tjej. Jag håller tummarna på att allt går/har gått bra för dig.💐

Svar: Vad fint att läsa så här innan sprutorna ska huggas in. Tack Andreas!
Camilla Blomberg

2 Elisabeth:

Att planera och förbereda sig känns alltid tryggt och bra. Och ett sätt att vara snäll mot sig själv. Och det ska man vara. Snäll mot sig själv så gott man kan. Så iväg och besegra din drake nu, Camilla!! Det kommer att gå fint!
Kram från Elisabeth

Svar: Det gäller ta kontroll över det en kan kontrollera. Jag ska berätta mer om gårdagen. Det gick bra, fast egentligen inte. Men bra.
Kram!
Camilla Blomberg

3 Linnéa:

fin hållning!

Svar: Hahaha försökte mig på en gymnastisk övning som inte gick vägen 😅
Camilla Blomberg

Kommentera här: