Ett till smärtgenombrott

”Hej, det är Camilla! Jag har ett till smärtgenombrott, inte för att det kanske går att göra något, men nu vet du.” ringde jag och rapportera till käkläkaren.
 
Vet ni hur svårt det var för mig att säga det? Jag vädjar om hjälp samtidigt som jag säger att jag vet att den hjälpen inte går att få. 
 
Smärtan i höger käkled är tillbaka sedan igår kväll. Inom en timme hade det blivit lika illa som det var för två veckor sedan. Jag har inte kunnat sova många timmar i natt. Det har känts bättre av att vara utomhus när det blåst svalkande vindar runt örat.
 
Under en minut kom jag och läkaren överens om att börja med Alvedon + morfin under ett par dagar i hopp om att smärttoppen klingar av. Lösningen är densamma som förra smärtgenombrottet. Eller lösning kanske är fel ordval. Det här är mer av en flytväst.
 
Jag undrar om det är så här livet kommer se ut nu. Smärtgenombrott då och då.
 
• Kategori: KampenTaggar: Reumatism, Smärta, käkled; • Kommentarer (4)

Kommentarer:

1 Annika:

Hoppas att alvedon plus morfinet kommer att hjälpa dig så att smärttoppen klingar av. Styrkekramar i massor från Annika Eriksson i Boden.

Svar: Det fungerade förra gången så det borde göra det nu med. Det vill jag tro på i alla fall. ❤️
Camilla Blomberg

2 Anonym:

Styrkekramar ❤️❤️❤️
Eva

Svar: Jättekramar ❤️
Camilla Blomberg

3 Elisabeth:

Men så jobbigt för dig!!! Käkdoktorn verkar i alla fall som en värdefull krigsgeneral i din stab. Vi i fotfolket går upp i stabsläge. Försök härda ut nu så ska vi göra allt vi kan för att inte släppa fienden över bron igen.
Kramar från Elisabeth

Svar: Käkläkaren krigar verkligen för mig. Det känns bra! Jag behövde det. Det planeras också ett stort krigsråd nu i november med flera olika läkare. Det tror jag blir jättebra så alla läkare får en helhetsbild av alltet och inte bara ser sin del.
Varma kramar ❤️
Camilla Blomberg

4 Emelie:

Ååh alltså kan inte beskriva hur mycket jag lider med dig!! Stor kram på dig och trevlig helg🤍

Svar: Det känns bra att smärtan kunnat lätta igen inom ett par dagar. Kram och ha en väldans fin fredag och helg! <3
Camilla Blomberg

Kommentera här: