Läker

Det läker som det ska efter tandoperationen. Idag kan jag nästan le normalt. Jag är öm och svullen i sidan av kinden förstås. Men det är inget som inte Alvedon klarar. Det är smärtan som triggats igång i käkleden som är svårare att hantera. Den bryter stundvis igenom och kräver då morfin och kylförband. Men jag tror det börjar lätta på riktigt nu. Jag kan äntligen sova! 
 
Jag lämnade test för covid-19 idag och ska nu vara hemma i karantän fram till operation av pacemakern nästa vecka. Jag har laddat upp med böcker, filmer och lättuggad mat. För den här sjukperioden och kommande. Jag "kan" det här nu. Men jag saknar redan utomhus.
 
• Kategori: KampenTaggar: EDS, Reumatism, Smärta, corona, käkled, operation, pacemaker, pandemi, tandoperation; • Kommentarer (3)

Kommentarer:

1 Linn:

Hejja Hejja!

Svar: 🤗🤗🤗
Camilla Blomberg

2 Andreas:

Skönt att det börjar lätta för dig. Hoppas du inte har åkt på nått. Ta hand om dig!

Själv har jag tatt bägge covid sprutorna, men dom testar väl nu igen även trots det när det sprider sig så fort.

Svar: Jag är också dubbelvaccinerad. Men rutinen på just den här avdelningen är test och karantän inför operation. Lite knäppt att det kan skilja så när det inte behövdes vid ex. tandop. Det är inga nya restriktioner som uppstått nu i veckan, utan varit så ett tag. Men det kanske beror på vissa faktorer. Som ex. att jag blir inskriven efter pacemakern på en vårdavdelning. Tandoperation var mer ”cut and cure” och åka hem. Jag vet inte. Det skiljer sig dock mellan sjukhusen på vårdavdelningar också hur de tänker. Vissa rutiner är till och med direkt motsägelsefulla.
Camilla Blomberg

3 Andreas:

Lol, "cut and cure" den var bra 😊 Det är dock bra att dom är försiktiga i det här fallet och det är ju ändå känsligt till.

Svar: Det är ett bra uttryck tycker jag och använder det lite då och då. 😅 Testet är negativt så jag ska bara karantäna för att skydda mig från andra i några dagar till.
Camilla Blomberg

Kommentera här: