Tre sprutor

(null)
Återbesök på reumatologen idag. Jag har nu varit fri från grundbehandling för reumatismen i tre månader (eftersom jag fick en allergisk reaktion av droppet). Ingen drastisk försämring i kroppen. Så vi avvaktar lite till. Mina trasiga käkleder är försent att göra något åt nu. Det är en egen historia. 
 
Inflammationerna i mina händer har varit lågintensiv under lång tid. Jag ska få röntga händerna om det finns skador. Men det hjälper ju inte mig just nu. Reumatologen sa att det "kliade i fingrarna" att få sätta kortisoninjektioner, så jag sa "kör på". Det blev tre sprutor. En spruta i vänster handled, andra sprutan i långfingret och tredje sprutan mitt i handen för att komma år senan till fingret. 
 
Just nu är jag svullen, har ont och har svårt att använda båda händerna. Skriver med bara pekfingret. Det blir sämre innan det blir bättre.
 
• Kategori: KampenTaggar: Reumatism, inflammation, kortisoninjektion, kortisonsprutor, reumatologen; • Kommentarer (4)

Kommentarer:

1 Annika:

Hej. Det var jag som skrev nyss från mobilen förra kommentaren. Jag tar det från början. Tycker att du är en riktig kämpe. Hoppas att svullnaden och värken går tillbaka snart. Jag blev tvungen att låta en av mina katter somna in för gott för drygt 1 vecka sedan på grund av sjukdom. Hon blev 10 år och 2 månader. Hennes bror lever fortfarande. Jag saknar henne jättemycket. Det känns så tungt just nu. Kram från Annika Eriksson i Boden.

Svar: Hej Annika! Dina ord värmer. Tack vad fint ❤️ Men vad ledsam att det här hände dig och kattbrorsan. En lång tid i familjen och samtidigt för kort. Tröstkramar ❤️
Camilla Blomberg

2 Andreas:

"Kliar i fingrarna" meh..fast kul att dom kan skämta till det. Somliga är stela som gamla ekar. Hoppas det känns bättre idag. Själv åker jag nu 16 mil t/r för vaccinations dos 1. Ta hand om dig. 💐🙂

Svar: Hahah ja det är härligt med humor mitt i allt. Det behövs. Igår var jag på det humöret i alla fall. Andra dagar kanske det är svårare ta till sig. Oj, det var en lång tur. Men bra du får komma igång med vaccineringen. Sköt om dig!
Camilla Blomberg

3 Yolanda - Aspergers syndrom - Diktande....:

Kram!

Svar: Kram 🤗
Camilla Blomberg

4 Elisabeth:

Stort tack till pekfingret som nu får ställa upp för laget och göra jobbet för alla andra. Hoppas nu att kortisonsprutorna också sköter sig och att du kan få lite andrum åtminstone i händerna. Snart börjar resan med käklederna. Tack Camilla för att vi får följa med dig på detta. Jag har redan satt fast mig i säkerhetsbältena, för då blir det åka av förmodar jag.
Kram från Elisabeth

Svar: Oja det fingret får göra allt. Lillfingret börjar också vakna till liv och hjälper till. 😉 Yes, snart bär det av. Gjorde andra tandoperation idag. Smått fjompig börjar jag känna mig med smärta här och var. Men det ska bli bättre. Stora varma kramar till dig fina Elisabeth ❤️
Camilla Blomberg

Kommentera här: