Ta av hatten

Jag gick ut med flaggan i topp. Sista betyget är nu registrerat. Samtliga kurser med minst godkända resultat - och det var också målet! Jag har skrivit det förut. Med tanke på allt som varit på sjukhusfronten som jag behövt genomgå under min studietid, så var examen aldrig självklar. Det var bestämt att jag skulle läsa de sista fyra kurserna ett år senare till följd av alla sjukhusvistelser. Jag hade typ 30 kortisoninjektioner, 13 smärtgenombrott och genomgick 11 operationer för att bara nämna en bråkdel av kriget. Jag fattar varför vissa säger att jag är galen, men jag är inte dum. ;) 
 
Min erfarenhet är att det inte blir bättre av att vänta tills jag mår bättre och har en lugnare period i livet. Det har liksom aldrig blivit så. Bara värre. Jag har alltid känt mig tvungen att bara köra på medan jag fortfarande har en chans. ”Senare” kanske aldrig kommer. Det har inte alltid varit så klokt att göra så här och jag skulle inte rekommendera andra att göra likadant. Men nu har jag klarat det och får ta lärdom av det. Senaste operation gick ändå fantastiskt bra och jag mår bättre tack vare den. Det blev som att jag fick superkrafter! Kanske kan det ändra bilden av att våga tro på att det faktiskt kan bli bättre?
 
Det känns hur som helst extra stort att jag går ut med det excellenta betyget A! 
 
• Kategori: Kampen, Studier; • Taggar: Ehlers-Danlos Syndrom, Högskolan i Gävle, Reumatism, betyg, käkledsproteser, pacemaker, pedagogiskt stöd, socionom, studera med funktionsnedsättning, studier; • Kommentarer (4)

Kommentarer:

1 Elisabeth:

"Hatten av" för Camilla!! Detta är så stort! Men det största är nog ändå att du faktiskt gör "hatten av" till dig själv, både bildligt och bokstavligt.
Jag blir både rörd och tårögd.
Kram från Elisabeth

Svar: Jag blir självaglad som får dela glädjen tillsammans med dig, Elisabeth. Tack och stor kram!
Camilla Blomberg

2 Anonym:

Mycket bra gjort!

Svar: Stort TACK! :)
Camilla Blomberg

3 Andreas:

Grattis vännen. Välförtjänt i alla led. 💐 Svårt fatta att du orkat med tanke på den storm av händelser du varit med om. Super Camilla strikes again :)

Svar: Vad glad jag blir. Superstort TACK Andreas. :)
Camilla Blomberg

4 annika eriksson:

Stort Grattis. Bra kämpat. Kramar från Annika i Boden.

Svar: Vad fint av dig Annika, tack så jättemycket! Stor kram
Camilla Blomberg

Kommentera här: