Återställd

(null)
Knät fungerar igen. Underbart! Jag kan gå som före leden svullnade upp. Dock är det lite squishy nedanför knäskålen där läkaren kände på den mer "fasta massan", som inte verkar vara inflammation. Men det skulle sjunka tillbaka av sig själv nu när ingen vätska trycker på. 

Jag har också fått casha ut min nya behandling. Tionde gången gillt? Ordinationen är en lila-ish tablett om dagen. Det låter enkelt i jämförelse med min förra behandling som var cellgiftssprutor varje vecka. Med hjälp av den nya lila medicinen borde inga fler inflammationer dyka upp. Vi får se hur bra den är för den som redan drabbats av skador från inflammationsmonstren. Nu finns i alla fall ett försvar! 

Även om allt det här ovanför låter bra, har några av de prover jag lämnat oroat läkaren. Det finns misstanke om en till sjukdom. Jag ska lämna fler prover. Snart. Men det går inte fort nog enligt mig. Jag är hopplöst otålig när det kommer till den här ovissheten. Jag vill bara veta, oavsett vad. Men jag behöver inte gå igenom det här ensam den här gången och det är viktigast. ❤️

• Kategori: KampenTaggar: medicin, ovisshet, reumatism, reumatologen, rinvoq, unga reumatiker; • Kommentarer (2)

Kommentarer:

1 Veronika:

Wow vilken krigare du är!

Svar: Vilka fina ord. Tack Veronika! 🤗
Camilla Blomberg

2 Mia:

Vad är det för medicin?

Svar: Hej Mia! Den nya medicinen heter Rinvoq. Ha det fint!
Camilla Blomberg

Kommentera här: