Kall och frusen

(null)
Dagarna är fyllda med arbete och det känns kul att det fungerar bättre. Jag har bara haft en sjukdag från jobbet (dagen efter ledtömningen) på över sju veckor, det måste vara personbästa. 

Jag har tagit den nya medicinen varje dag i ungefär två veckor. Jag märker ingen skillnad och det är kanske bra. Min enda förhoppning är att det inte ska bli värre och just nu är allt som "vanligt". Dock liiite känning i det envisa långfingret jag fått spruta i flera gånger senaste tiden. 
Men. 
Om nätterna vaknar jag ofta av att jag fryser. Kanske en biverkan av medicinen. Eller bara kroppens påhitt. I natt sov jag med mjukisbyxor och hoodie och med duntäcke och ÄNDÅ vaknade jag flera gånger av att jag frös. Inte frossa som när en blir "vanligt sjuk" (kollade tempen för att veta säkert), utan bara såå kall. Det känns i alla fall bättre i kroppstemperaturen om dagarna. 

• Kategori: KampenTaggar: Rinvoq, frusen, kall, reumatism; • Kommentarer (3)

Kommentarer:

1 Hannas krypin:

Vad härligt att du har kunat vara på jobbet. Men jobbigt att frysa på det där sättet. Hoppas att det är något tillfälligt bara.

Svar: Det känns bra vara igång. 💪😊 I natt försökte jag sova med fleecekläderna på. Jag måste blivit varm nån gång under natten eftersom jag vaknade tidigt på morgonen (av att jag frös) och då hade jag tydligen tagit av mig understället. Men nu vet jag att det funkar bli varm med fleece, gäller bara att jag inte tar av mig. 😅 Kram!
Camilla Blomberg

2 Anonym:

Du kanske äter för lite?

Svar: Tycker jag får i mig så mycket mer nu efter käkledsbytet. Tror ganska säkert att det är medicinen. Andra som tar den har upplevt att de blir varma. Inte helt långsökt om medicinen påverkar kroppstemperaturen.
Camilla Blomberg

3 Jasmine:

<3 Håll modet uppe och våga tro på att sjukvården och mediciner kan få dig att må bra. Hoppas att det envisa fingret ger med sig inom kort så att du slipper fler sprutor i leden. Ta vara på dig.
Kram

Svar: Yes det får vi fortsätta tro och hoppas på. Tack och sköt om dig! <3 Kramar
Camilla Blomberg

Kommentera här: