En spruta till

(null)
Jag fick göra ett jourbesök på reumatologen idag för en kortisonspruta i fingret. Det är en elak inflammation. Med kortison idag kanske det kan hålla förstörelse borta. Men läkaren tycker det är lite för ofta med sprutor i fingret nu. Men det kanske blir bättre nu när jag inte skriver lika frenetiskt som jag gjorde inför deadline av bokmanuset? Vi får se. Jag jobbar ju nu istället… 

Förra gången jag jobba under sommaren kunde jag exempelvis svära tyst över att behöva gå i en trappa. Marginalen för att orka var små. En så stor ansträngning kostade på för mycket. 

Den här sommaren kan jag själv ta initiativet och säga "kom vi går upp och så kan jag hjälpa dig med det där" och gå två gånger på samma dag. Skillnaden är märkbar. Och samtidigt finns tröttheten där, men den kommer efteråt. 

Jag jobbar inte heltid den här gången så det är inte helt jämförbart med förut. Men oavsett så är det bättre nu och det är väl ändå det som räknas! 

• Kategori: KampenTaggar: inflammation, kortisonspruta, reumatism; • Kommentarer (2)

Kommentarer:

1 Emelie:

Skönt att det blir bättre❤️

Svar: Verkligen skönt. Kram!
Camilla Blomberg

2 Yasmine mamma till Dennis och Angelina :

Jobbigt med inflammation💛 ha en fin helg

Svar: Drygt när det hela tiden verkar komma tillbaka. Men den här gången kanske medicinen ger effekt läääänge. Tack detsamma Yasmine! ❤️
Camilla Blomberg

Kommentera här: