Låtsasfrisk

Det har tagit lång tid. Men nu fungerar händerna bra igen. Jag kan hålla i en penna och jag kan använda bestick för att skala potatisen själv. Långfingret är inte helt bra, men bättre än före kortisonsprutorna och det ser jag som ett gott tecken. Jag har fått påbackning av läkaren om att det kanske ändå är läge att börja med bromsmedicin igen. Inflammationerna tyder ju på att sjukdomen är aktiv. Men det tar emot. Fan, jag vill inte! Jag har och njuter fortfarande av att vara fri från behandling. Jag tycker om att vara låtsasfrisk.
 
• Kategori: KampenTaggar: EDS, Reumatism, Unga Reumatiker, bromsmedicin, inflammation, kortisonsprutor, reumatologen; • Kommentarer (1)

Kommentarer:

1 Andreas:

Japp och så blev det för mig med om medicinering 🤷‍♀️ Hur som helst så är det fint att se att du känner att det har gått åt rätt håll och att dom där fingrarna äntligen lyder något så när. Fortsätt krya och mer. Vi får hoppas sommaren kryper fram lite fortare

Svar: Jag hör att vi är i samma sits. Men medicin kan vara bra dunderhonung också. Jag vet ju det. Ja, nu äntligen känns det ganska bra!
Camilla Blomberg

Kommentera här: