Kallad tre gånger

(null)
Jag blev trippelkallad till provtagningen. Jag tog därför alla prover vid ett och samma tillfälle för att slippa gå dit flera gånger. Det var prover inför återbesök på reumatologen, prover för järnbristanemi och prover för att se hur väl kroppen tål medicinen (Rinvoq). Tillsammans räknade jag det till sju provrör. Att lämna prover på drop-in, eller mer drive-through skulle jag säga, det är bland det tråkigaste jag vet! Nu gick jag efter jobbet (istället för före) och det var faktiskt mycket bättre. Få människor på plats, kort väntan och sköterskan hann till och med småprata med mig och tipsa om filmserier. Det lilla extra gjorde det värt allt. 
 
Jag har smörjt in käkledssidan med Diklofenak gel i en vecka. Inflammation och smärta i musklerna runt om är nu borta. Superskönt! Jag testar också att smörja in min vänstra handled och ser om det hjälper. Jag kan nämligen inte böja handleden utan att grimasera av smärta, förmodligen överansträngd av allt skrivande. Handleden blev aldrig bra efter kortisonsprutan. Det var för två månader sedan. 
• Kategori: KampenTaggar: Reumatism, Rinvoq, Smärta, Unga Reumatiker, inflammation, kortisonspruta, provtagning, reumatologen; • Kommentarer (1)

Kommentarer:

1 Andreas:

Jo, jag själv har just legat inne på sjukhuset över hela helgen. Blev hemskickad på prov idag men det var nog ingen bra idé. Hoppas allt ordnar för dig.💐

Svar: Nej vad tråkigt att höra. Jobbigt och segt för dig. Hoppas de tar väl hand om dig och du om dig. 🌻
Camilla Blomberg

Kommentera här: