Återbesök

(null)
I det blankpolerade golvet gick det nästan att låtsas att jag hade en med mig i väntrummen. Jag hade i alla fall en bok med mig, så jag kunde vara någon annanstans. 

Först vaccinerades (påfyllnadsdos) jag i den gamla operationssalen. Det var där jag låg, innan ambulans till Gävle, efter en av mina jättestora knäoperationer. Jag höll på få en panikångestattack innan jag var framme vid disken för att minnena fullkomligt attackerade mig och preciiis när jag försökte slita av mig munskyddet för att få i mig mer syre, blev jag uppropad. Då släppte allt! Då var allt ordnat och jag behövde bara följa order. 

Sen hade jag årskontroll av pacemakern. Noll rapporter på att hjärtat skulle slå för fort (frittfall på Grönan gills inte). Mitt hjärta slår ju istället för långsamt. Hjärtat får stöd av pacemakern med 44 % i förmaket för att jag ska få minst 50 hjärtslag i minuten, Elvis gör alltså vad den ska. Om 8 år och 8 månader behöver batteriet bytas ut. 

Jag vaknade och hade väldigt ont i käkleden igen… Det är omöjligt eftersom lederna är bortsågade. Men det är fullt möjligt att jag har inflammation i musklerna runt om. Jag behandlar det med diklofenal gel och det hjälper faktiskt riktigt bra! 

Jag startar upp Rinvoq-medicinen igen från och med imorgon. Den kan hålla inflammationer borta. Håll tummarna för mig att jag slipper nattfrossan! 

• Kategori: KampenTaggar: knäoperation, pacemaker, panikångestattack, reumatism, rinvoq; • Kommentarer (1)

Kommentarer:

1 Elisabeth:

Tummar hålles!! Absolut!! Kram från Elisabeth

Svar: Vad bra Elisabeth! Inatt ska jag sova varmt och skönt heeela natten. Godnattkram!
Camilla Blomberg

Kommentera här: