När vänder det?

Nu har jag haft blodförtunnande i snart en vecka. Jag upplever inte att symtomen lättat, att jag skulle bli mindre strypt inifrån. Men jag behöver kanske ge det mer tid. Jag väljer att tro det. Alternativet är ju att medicinen inte hjälper blodet tillräckligt väl att passera stora hålvenen där det är trångt av ärrbildning. Viktigt att förstå är att blodet inte blir tunnare av blodförtunnande även om en kan tro det. Blodet koagulerar bara sämre, vilket är bra för att undvika blodproppar. Så oavsett är väl det här bra. 
 
Idag har jag fått röntga vänster knä. Det är sämre än sist jag skrev. Knät är mer svullet och mindre rörligt. Jag använder kryckor varje dag. Jag vill att sjukvården agerar. Men jag vet också att min kropp har en tendens att växa ihop. Varje ingrepp har en hög risk att göra det sju gånger värre med ärrbildning. Men nuläger är inte bra. Jag vill bara rädda mitt ben!
 
• Kategori: KampenTaggar: Reumatism, Röntgen, artrofibros, blodförtunnande, inflammation, stora hålvenen, ärrbildning; • Kommentarer (2)

Kommentarer:

1 Hannas krypin:

Exakt så har jag faktiskt tänkt att blodet blir tunnare.... Och jag är sjukvårdspersonal.... :-P Hoppas att det ordnar sig för dig med knät och att medicinen hjälper dig.

Svar: Lätt hänt! En blir ju lite lurad av namnet. Det hoppas jag med! Kram
Camilla Blomberg

2 Anonym:

Hoppas du har ett bra nätverk av människor runt om dig som du kan samtala med och få värme. Både att få stöd i det sjuka och få fokusera på det som gör dig friskare!

Svar: Den här gången har jag det, för nu, och det gör hela skillnaden ❤️ Kram!
Camilla Blomberg

Kommentera här: