Det kan bara bli värre

(null)
Nya prover. Nya resultat. Känns som jag väntar på nästa dåliga nyhet. Det kan bara bli värre så länge jag tvingas vänta på adekvat behandling. Det var inte förvånande att anemin blivit värre eftersom inflammationerna också blivit värre senaste två veckorna. Inflammation hämmar ju blodbildningen. Trots medicin mot inflammationerna. Det är inte tillräckligt!

Höger knät pallar inte längre att jag haltar på grund av vänster knä. Nu är höger knä rejält uppsvällt och jag har inget ben att stå på. Jag försöker ibland använda kryckorna som avlastning för ett ben i taget, byter varannat steg liksom. Fot, finger och armbåge har inte heller förbättrats. Allt gör ont. Allt gör mig sjukt trött. 

Jag orkar inte bry mig längre. Men klart att jag gör! Jag är arg på den här ping pongen mellan alla inblandade sjukhus och vitklädda nissar. Bara snälla hjälp mig. 

• Kategori: KampenTaggar: artrofibros, frustration, pacemaker, reumatism, smärta, vena cava superior syndrom; • Kommentarer (3)

Kommentarer:

1 j:

Skickar en stor kram! Och hopp och önskan om att pingpong-matchen ska vara över snarast så att du kan få den hjälp som du behöver.

Svar: Det känns skönt att läsa det du skriver. Jag önskar också lättnad i det här. Tack J och kram!
Camilla Blomberg

2 Anonym:

Att det aldrig vill ge med sig. Stor kran från Annika i Boden. Tänker på dig.

Svar: Eller hur! Men nu närmar det sig hösten och då kommer det börja rulla på mer igen på alla sjukhus. Tack för din kommentar. Kramar
Camilla Blomberg

3 Elisabeth:

Nu tar jag min seniga åldriga näve och ger dem på plytet. Poff! Poff! Poff! Och så knyter jag näven och säger: "Nu hjälper ni Camilla annars får ni med mig att göra!" Sådärja. Nu inväntar vi hösten, och då håller de nog ord.
Kram från Elisabeth

Svar: Skönt att inte bara jag lessnat! Men du har rätt, nu är hösten nära och då kommer det förhoppningsvis ge mer svar från vården. Stor kram!
Camilla Blomberg

Kommentera här: