Utslagen hjälte

Jag kommer att komma med en utförligare lägesrapport senare när jag blivit piggare. Jag ville bara säga att operationen är över och att en utslagen hjälte är hemma från sjukhuset. 
 
Planen för operation var att spola bort inflammationerna i käklederna på båda sidor med en infart- och en utfartskanyl. Men "lilltösen fick genomgå en större operationen än väntat". Ännu en gång... De rakade bort en pytteliten del av håret för att kunna skära upp i sidan av käklederna. De behövde öppna upp för att göra en grövre genomspolning för att få bort inflammationerna och kunna ta bort sammanväxningar (bindväv som stelnar ihop som cement) och ”snygga till” båda käkledssidor. Sen sydde de ihop och plåstra om mig.
 
Det här gör verkligen jätteont och är jättetufft. Men samtidigt känns det lite bra att den årliga operationen blev ”rejäl” så kanske det dröjer längre innan nästa operation måste genomföras. Att cellgifterna ska köpa mig mer tid mellan operationerna är ju bara ett experiment som ingen vet om det verkligen kommer fungera.
 
Jag tar morfinpreparat och alvedon var 4-5:e timme. Jag äter (flytande) så ofta jag orkar, jag försöker sova sittandes eftersom käklederna ska vara i högläge och jag måste "gapträna" 3 ggr om dagen. Just nu känns det svårt att ens le och prata normalt. 

Tack min lilla armé för visat stöd! ♥
 
• Kategori: Kampen, Operationer; • Taggar: Arthrofibrosis, Smärta, artrosfibros, barnreumatism, cellgifter, inflammation, käkled, operation; • Kommentarer (4)

Kommentarer:

1 Tisa:

Kram <3

Svar: Kram Tisa! 💕
Camilla Blomberg

2 Andreas:

Du är modig du! :) Hoppas det lättar snart för dig.

Svar: Tack Andreas!! :)
Camilla Blomberg

3 Emma :

Skönt att höra att du fått komma hem! Kämpa på och ta hand om dig! ❤️ Kram ❤️

Svar: Tack Emma, jag håller ut 💕 Bamsekram
Camilla Blomberg

4 Sara:

Kämpen <3 Skönt att du fått komma hem och hoppas verkligen på så bra resultat som möjligt för dig! Det är du värd! Varma styrkekramar i mängder till dig <3

Svar: Tack Sara, det känns sakta liiiite bättre. Att kunna sova allt fler sammanhängande timmar gör skillnad. Jättekram 💕
Camilla Blomberg

Kommentera här: