En dag i taget

Har ni firat första advent? Är det något man brukar göra? Tända ett ljus kanske. 

Min dag (förta advent är egentligen bara en vanlig dag i kalendern som råkar heta första advent) har bestått av frukost framför julkalendern, skriva på en tenta, lyssna på inspelad föreläsning och handla lite. Det låter kanske inte så jättemysigt och kul. Men det har faktiskt varit en bra dag. Knä är skrutt och om jag tänker på det så är jag rädd. Men jag försöker låta bli att tänka på det tills vidare och då känns det faktiskt okej. Jag känner hopp om att det kommer bli bra. Frågan är bara hur tuff och lång väg tillbaka jag har. Men det är inte relevant nu. En dag i taget.
 
Jag skulle så gärna vilja sätta mig ner över en kopp varm choklad, träffa er alla och bara prata. Jag skulle vilja lyssna till er och bara vara. Och ni lyssna på mig. Jag hoppas att jag får fler möjligheter att träffa er i min lilla armé. Jag har ju träffat flera av er. Men så här i juletider känns det fint att ha er nära. Ni har ju varit ett enormt stort stöd för mig under flera år. 
 

Kommentarer:

1 Anonym:

1:a advent är bla nyår i svenska kyrkan. Det nya kyrkoåret börjar.
Så det är egentligen inte bara en vanlig dag i almanackan. Utan vår lutherska kristendom hade vi inte många helgdagar...😁

Svar: Jaså, tack för upplysningen. Det visste jag inte. Men ändå, bara ännu en dag. Egentligen.
Camilla Blomberg

Kommentera här: