En dag på högskolan

I samarbete med GastonLuga har jag fått välja ut en ryggsäck att ha till högskolan. Min nya väska fungerar helt perfekt att få plats med både dator, böcker och godsaker. Dessutom skonsamt för ryggen! 
 
Igår var jag på högskolan för ett obligatoriskt seminarium under förmiddagen. Den studiegrupp jag tillhör hade redovisning inför en annan studiegrupp. Det kändes helt okej. Under lunchen laddade vi om för nästa moment: PPU (personlig och professionell utveckling). Det momentet kändes lite lättare. Vi fick sitta och skriva ner några reflektioner och insikter för att kunna diskutera med varandra. Inte lika svårt, om än det är en hel del att fundera över.
 
Idag landade det till min stora glädje ett brev på hallmattan adresserat från högskolan. Jag har blivit beviljad att validera/tillgodoräkna ännu en kurs på Socionomprogrammet eftersom jag läst en likvärdig kurs från min tidigare utbildning (Utredningskriminologi). Det känns jättebra! Nu närmast är jag exempelvis ledig från studier över jul och nyår. Jag trivs förstås bra i skolan. Men under den här "luckan" kan jag ju alltid läsa in mig på nästa kurs som kommer. 
 
Min svarta favorit på bilden och andra ryggsäckar hittar ni på hemsidan https://gastonluga.com/. Självklart har jag en kod åt er (gäller utan slutdatum). CAMILLAB15 ger 15% i rabatt. En gratis tygväska följer också med.
 
 

Kommentera här: