Vid öppna spisen

Jag hatar när en förkylning ”sätter sig i lederna”. Jag är egentligen inte speciellt sjuk av förkylningen, men desto mer plågad av smärtan i lederna som en följd av förkylningen. Vem som helst kan få ont i kroppen av en jobbig förkylning. Men för mig, som redan har ont, blir en vanlig förkylning inte nådig. Värst är käklederna. Men höfterna, nacken och knäna kom inte heller undan. Jag får hoppas den värsta smärtan försvinner när förkylningen lämnar kroppen. Tyvärr brukar en förkylning snarare trigga igång sjukdomen. 
 
Jag försöker ändå att göra det bästa av situationen. Genom exempelvis att krypa ner under en filt i soffan och skriva här medan fejkbrasan i rummet genast höjer mysfaktorn. Förra helgen pysslade jag ihop en öppen spis av flyttkartonger. Jag spacklade den vit för en ”stenig” struktur och en mer verklig känsla. Sen satte jag in ett gäng led-blockljus. Det var tidskrävande och ansträngande pyssel. Men ett jätteroligt DIY-projekt till vintern. Till jul får jag kanske pynta kamin lite också. 
 

Brukar ni pyssla något i juletider? 
 

Kommentarer:

1 Jenniey Love:

Stackare=( Du som redan har det jobbigt med kroppen och framförallt käkarna. Hoppas du snart mår bättre och att smärtorna går ner när förkylningen försivnner.

Jätte fin öppen spis. Tog det lång tid att bygga den? kramiz<3

Svar: Tack Jenniey, det borde ju åtminstone vända och kännas bättre snart.

Tack så mycket! Det tog ungefär 8-10 timmar. Men jag byggde ihop spisen över en helg. Spacklet behövde torka och målas på mer i omgångar, så därför kunde jag inte gör allt på en dag. Sen var det ganska slitsamt för händerna att skära och klippa i hård kartong. Tog pauser varannan timme. 😊

Kramar!
Camilla Blomberg

2 Jennie:

Jättefin öppenspis

Svar: Tack så jättemycket Jennie! :D
Camilla Blomberg

3 Anonym:

Oj va fin! Verkligen fin! Vilket jobb !

Svar: Oj tack så mycket! Det tog sin lilla tid men det var bara roligt 😊
Camilla Blomberg

4 Simone [another day photos] :

Åh vilket fint pyssel! Hade också vilja göra en sån, problemet är att jag inte har nånstans att ställa den 😂

Tråkigt med förkylning, hoppas du kryar på dig snart! Kramar ❤️

Svar: Tack Simone! 😀 haha ja jag fick flytta runt lite för att tillslut få in den i ett hörn. Inte så stor plats hos mig heller i ettan. Men det höjde mysfaktorn.
Tack, jag känner mig lite piggare nu. Massa kramar! 💕
Camilla Blomberg

5 Tisa:

Det blev ju jättebra! :)

Svar: Jättetack Tisa :D
Camilla Blomberg

Kommentera här: