Internationella reumatikerdagen

 
 

I morse kom radio P4 Gävleborg hem till mig och gjorde en kortare intervju för att uppmärksamma den internationella reumatikerdagen. 

Ni har väl inte missat att jag är värd för en fika som Unga Reumatiker bjuder in sina medlemmar till i Gävle idag!? Ett kravlöst häng för att träffa andra unga med reumatism. 

När: Idag. 12 oktober.
Plats: Waynes i Gävle, Drottninggatan 4
Tid: Drop-in mellan 16:00 – 18:00

Jag vet att jag kör på hårt för att vara nyopererad i käkarna. Jag menar, jag pratar i radio (jag börjar dock bli skicklig på att prata sammanbitet) och ska vara värd för en fika i eftermiddag. Men jag kan inte ställa in träffen på grund av sjukdom, när träffen ÄR på grund av sjukdom. Hänger ni med? Jag ser jättemycket fram emot att få träffa er! 

Kommentarer:

1 Anonym:

Detta måste i alla fall betyda att du har överlevt denna operation också. Hoppas att det har gått bra. Men tänk nu på att ta hand om dig och vila.
kram
Eva

Svar: Överlever gör jag. 😊 Låt inte skenet bedra. Det känns som jag pressat mig över gränsen hela tiden för att det är saker jag vill göra. I helgen är nog först jag kan tillåta mig må precis som jag mår. Det börjar kännas i kroppen att jag ätit lite, sovit lite och haft väldigt ont. Tror det kommer en tuff period nu när kroppen brutits ned av allt som varit. Men sen ska jag upp igen!
Kramar
Camilla Blomberg

Kommentera här: