Skratt som läker

Detta inlägg är skrivet i samarbete med GastonLuga.
 
Jag är imponerad över att jag och storasyster lyckades hitta ut till Igelsjön. Och ja, om en heter Blomberg är det en stor bedrift att hitta fram även med gps, papperskarta och kompass! Det här med att hitta är inte vår starka sida kan vi komma överens om. Men vi tog oss fram till den omtalade skogsgläntan. Vilket mysigt ställe!
 
Jag och syrran skrattade gott åt alla foton som togs. Det var länge sedan jag skrattade så mycket. Det kändes läkande. Jag skulle kunna tänka mig åka ut hit fler gånger. Kanske tända eldstaden och grilla korv och dricka saft. Bara packa ryggsäcken full med gofika, en bok och en filt för att komma bort en stund. Ta en paus. Eller vem försöker jag lura? Skulle jag ta med mig en bok så skulle det bli kurslitteratur. Möjligtvis att jag skulle kunna ta en skönlitterär bok som handlar om det vi läser om i skolan. Jag måste låta som värsta pluggisen nu. Men ibland tycker jag om att verkligen grotta ner mig i något.
 
Kanske känns det extra viktigt med en tillflykt just nu för att jag inte vill tänka på operation. Jag har dock inte ringt käkkirurgen för att boka operation än. Jag intalar mig själv att jag behöver se över i min kalender först när det passar ”minst dåligt”. Jag vet när jag har min ”lucka” i utbildningen, men jag vet inte alls om det passar kirurgen och därför kan jag behöva en backup-plan. Jag vet att det låter som dåliga undanflykter. Men jag tror, efter en utflykt med läkande skratt, att jag på allvar börjar närma mig mitt ”redo” för att ringa kirurgen.
 
Jag vill tipsa min lilla armé om att ryggsäcken jag har på bilden hittar ni på hemsidan https://gastonluga.com/. Fyller ni i koden CAMILLAB15 så får ni 15 % i rabatt. Just nu har de en kampanj som innebär att en får en gratis tygväska med varje köp.
 

Kommentarer:

1 Tess:

Vilka härliga bilder! Det är underbart att vara ute i naturen :)

Svar: Jättetack Tess! Ja, ibland är det helt fantastiskt. Känns som vi hade perfekt väder igår också. Idag är det snålblåst regn.
Camilla Blomberg

2 Catrin:

Fina bilderna blev 😍

Svar: Ja, himla duktig fotograf! ;)
Camilla Blomberg

3 Catrin:

Fina bilderna blev 😍

Kommentera här: