25-årsfest

Jag hade en jättebra och rolig 25-årsfest! Det kändes fint att återse några av som var på det nordiska unga reumatiker-lägret förra veckan. Men det kändes minst lika fint att träffa de jag varit på ur-läger i Sverige tillsammans med för flera år sedan också.
 
Väl framme i Skyddsrummet i Stockholm minglade vi runt och åt popcorn och drack läsk. Sedan började scenprogrammet med tidigare och nuvarande ordförande som berättade om sitt engagemang, drömpanelen inspirerade med att våga drömma (sista bilden med lapparna är de drömmar vi fick skriva ned och sätta upp), hederssköldpaddan delades ut och det utlystes vad forskningen kommer fokusera på.
 
Sen började själva festen. Först värmde vi upp med danceoke. Det är ungefär som karaoke, fast med dans istället. En bioduk visade vilka dansmoves vi skulle försöka härma till låtarna. Det var roligt att så många var med och testa! Jag tror Let it go från filmen Frozen var bäst eftersom det kändes lätt att "leva ut" till både sången och dansen. Vi fortsatte dansa – men nu freestylade – resten av kvällen och jag skreksjöng mig hes. Ni kan spana in inlägget på instagram @Krigszonen. ;) 
 
Jag åkte hem från Stockholm strax efter midnatt. Halv fyra var jag äntligen hemma och åt den middag jag missat under dagen. Halv fem på morgonen somnade jag. Jag har därför, inte så förvånande, varit trött idag. Mina knän är inte glad över dansandet. Men det går över. Jag är i alla fall glad. Jag vet att 25-årsfesten var för att fira Unga Reumatiker. Men jag känner att jag lyckades se till att fira den som om det vore min egen 25-årsfest också. Jag har aldrig haft en riktig födelsedagsfest förut. Det här får räknas som min första tycker jag. 
 

Kommentarer:

1 Jessica Högberg:

Då får jag väl säga grattis om det var din första födelsedagsfest <3
Hoppas värken ger sej fort och bara härliga minnen får finnas kvar!

Svar: Tack så mycket Jessica! 😊
Jag tycker vänsterknät (det relativt nyopererade) klarade sig bättre än höger knä. Men jag återhämtar mig säkert strax. Det var helt klart värt det i alla fall. 🤗
Camilla Blomberg

2 Jessica Högberg:

Då får jag väl säga grattis om det var din första födelsedagsfest <3
Hoppas värken ger sej fort och bara härliga minnen får finnas kvar!

3 Svart-Stina:

Ja, det lät som en riktigt lyckad kväll :) Stort grattis på födelsedagen!

Svar: Det blev en riktigt fin kväll/natt. 😊 Och supertack för grattiset! 💕
Camilla Blomberg

4 Linnéa:

Vad cool den tredje bilden var!

Häftiga färgsättningar!

Wow!

Svar: Oj tack Linnéa!! Det var häftigt ljus i festlokalen så det ”råka” väl bli bra. 😎🎉💃🏻
Camilla Blomberg

5 Linn:

Bilderna talar verkligen för sig! Det ser definitivt ut som ditt egna kalas! Vad glad jag blir att du hade en bra fest ihop med alla andra

Svar: Jättetack Linn för fina ord. Jag såg i alla fall till att njuta som om det vore min fest 😁 💕
Camilla Blomberg

Kommentera här: