Inte så pigg

Jag önskar att jag hade hunnit återfå mer energi i kroppen idag än i söndags... Men det känns snarare sämre. Jag har inte orkat göra just något alls under de tre senaste dagarna. Jag pluggar lite inför kommande tenta. Men det går segt. Jag försöker ta mig ut på en kortare promenad varje dag, men jag orkar inte gå längre sträckor och hamnar på en bänk istället. Visserligen skönt i solen, men jag känner mig inte pigg för att sitta där och sola heller. Parkbänkar är otroligt hårda. Jag vill helst sova inlindad i en mysig filt likt en enchilada.
 
Jag kom i alla fall ut på middagsbuffé idag med Catrin och Anton. En daglig dos av socialt umgänge gör gott i hjärtat om än kroppen är trött.
 
Det är svårt att hålla ögonen öppna och kroppen är tung som bly. Men det kanske beror på att det är dags för min spruta Simponi för reumatismen, den som jag tar varje månad. Förhoppningsvis känner kroppen ”bara” av att den behöver sin medicin. Det är synd bara att jag ska behöva må dåligt ett par dagar efter sprutan förrän det eventuellt vänder och känns bättre. Så lika bra hugga sprutan i benet på direkten och få det överstökat! 
 

Kommentera här: