Look at this face!

Jag har, som ni redan vet, inte mått så bra de senaste dagarna. Jag har försökt vila mycket och det har hjälpt i alla fall lite. Men det jobbigaste med att jag mått dåligt nu flera dagar är att jag inte haft någon som helst aning varför. Förutom det uppenbara: att jag har en reumatisk sjukdom.
 
Om jag vet att jag är extra trött på grund av att jag gjort något speciellt så vet jag ju det. Men nu har jag bara mått extra dåligt – och jag hatar det. Vissa dagar har jag bara legat flera timmar på soffan och stirrat upp i taket. Känt mig sjuk. Jag kan spekulera i ett jag blött näsblod flera dagar och att det var länge sedan (flera månader) jag var i en näsblodsperiod. Jag kanske bara har förträngt hur det brukar kunna få mig att må…
 
Idag känner jag mig tack och lov piggare. Tillräckligt för att jag ska kunna ta med storasyrrans hund Knut på promenad och njuta av det emellanåt. Kanske börjar kroppen vakna till liv igen. Jag hoppas det. Jag får försöka ta det lugnt i promenadspåret med hunden i helgen så jag har krafter kvar till den kommande tentaveckan.
 
 

Kommentarer:

1 Anonym:

Många är förkylda. Du kanske har en liten förkylning i dig som inte bryter ut. Då känner man sig hängig.

Svar: Mycket möjligt! Simponi-sprutan sänker ju immunförsvaret så det vore inte helt osannolikt med förkylning.
Camilla Blomberg

Kommentera här: