Trace the color

Jag provade klättra första gången när jag var runt 10 år. Igår gjorde jag come back på väggen i Gävle i Fyshallen. Det gick mycket bättre än vad jag hade väntat mig. Jag trodde vänster ben inte skulle ha en chans. Jag var beredd att klättra med bara armar och ett högerben. För det tänkte jag skulle gå bra…? Men tro det eller ej, det fanns lite styrka i vänsterbenet ändå! Sex veckor sedan operation i knät. Missa inte videobeviset på instagram (@Krigszonen).
 
Jag tog mig åtminstone upp för de enklare områdena/färgerna. För det gäller att välja en färg och klättra efter bara den fick jag lära mig. Jag var för trött i musklerna efter de enklare färgerna för att ge mig på svårare utmaningar/färger. Men det känns bra att jag lyckades några gånger på nybörjarnivå. För det är ju vad jag är. Träningsvärk överallt, skavsår av klätterskorna och blåsor på händerna hör till om man hänger i klätterhallen i två timmar…
 
Jag var inte så kaxig i morse. Det gjorde ont i varenda muskel och led. Jag klarade knappt av att vända på mig i sängen under natten. Men jag intalar mig själv att det mesta är träningsvärk. Det har som tur är lättat under dagen.
 

Kommentera här: