Varmt tack min lilla armé

Varmt tack och god jul min lilla armé för julkort och julklappar! Så himla mysigt och fint! Men boken är en julklapp från (typ) mig till mig. Det var faktiskt en i min lilla armé som för länge sedan skrev en kommentera om att jag påminde om flickan i sagan om "Den lilla flickan med svavelstickorna" som H. C. Andersen skrivit. Jag gick direkt till biblioteket och läste boken. Jag kände igen mig mycket väl i berättelsen. När jag nu hittade boken på ett antikvariat, där till och med flickan på framsidan var lik mig som barn, kunde jag inte låta bli att köpa ett exemplar åt mig själv. På sätt och vis har jag därför dig Sofia att tacka för julklappen. :)
 
Jag skulle nu vilja göra mig liten och sitta i någons knä och få sagan uppläst. Jag tror jag hade behövt det när jag var liten. Den varma famnen, den berättelsen. Men nu får jag läsa den själv och till mig själv. Imorgon på julafton kanske är ett bra tillfälle. Ger ni er själva någon julklapp?
 
Jag vet att det kan se olika ut för många. Hur har ni det i jul?  Jag finns här: @krigszonen. Skriv gärna hej. 
Ta väl hand om er! Kram ❤
 

Kommentarer:

1 Anonym:

God Jul Camilla! /H

Svar: Detsamma H! 😁
Camilla Blomberg

2 Tess:

Åh, så sorglig bok! Jag klarade inte att hålla tårarna borta när jag läste den för mitt barn en gång.

Svar: Men den är mysigt fin på något sätt samtidigt. ❤️❤️❤️ Kramar!
Camilla Blomberg

3 Anonym:

Jag önskar dig en riktigt God Jul, Camilla, om än lite sent. Men helgen är ju inte riktigt slut än.
Kramar
Eva

Svar: Tack så mycket Eva, vad fint av dig. Det är trots allt bara röda dagar i kalendern. Men det är fint få en julig hälsning. Jättekram!
Camilla Blomberg

4 Annika:

Jag önskar dig en God Jul, kramar från mig.

Svar: Tack vad fint av dig Annika! Bamsekram ❤️
Camilla Blomberg

5 Jenniey Love:

Jag har läst många av H.C.Andersen böcker men känner inte till "Den lilla flickan med svavelstickorna", så måste verkligen läsa den nästa gång jag är på stadsbiblioteket om den finns där.

Många kramiz fina du<3

Svar: HC har måånga fina berättelser. Älskade ”Sagoberättaren” som gick på barn-tv när jag var liten. Men samma här, just den här sagan hade jag missat. Kanske för att den är kortare än de flesta andra av hans sagor, gissar jag. Men jag är glad att jag blev rekommenderad den. Hoppas du hittar på den du med! Kramkram
Camilla Blomberg

Kommentera här: