Dubbeldusch

Jag har svårt att hitta orden ikväll. Men något känner jag ändå för att skriva. Jag har handlat hem mat, bäddat med nya sängkläder och till och med putsat skorna. Det känns bra att hålla igång. Av erfarenhet vill jag nog inte riktigt sätta mig ner och känna efter hur det känns med den stundande operationen. Men det finns ju andra sätt att uttrycka sig på. Jag har ritat/målat lite i min WT-journal igen. Det har känts bra att pyssla med något. Jag tror det funkar lite terapeutiskt också. En dubbeldusch med Descutan är faktiskt inte så himla rolig. Det luktar läkarsprit, huden blir svidande torr och håret som svinto. Men det dödar förstås alla bakterier på kroppen väldigt effektivt. Det är ju bra. Men visste ni att svampen kan ge kemiska brännskador på huden? 
 
Till något annat. Jag har skickat in tentan. Äntligen fick jag kraften att skriva klart alla tre deluppgifter. Det känns som en stor bragd eftersom uppgifterna egentligen inte behöver vara inne förrän om några dagar. Men jag ville verkligen inte ha det hängandes över mig. Ibland känns det dessutom inte motiverat att överskriva en tenta. Den fick bli good enough. Men det ska erkännas att det känns svårt att inte göra ”allt”. Fast huvudsaken är att jag känner att jag lärt mig något. Jag vet att jag kan bli en bra socionom oavsett betyg. 
 
Jag kommer skriva några ord imorgon igen.
 

Kommentarer:

1 Anonym:

Du vet väl att godkänd är godkänd? Ingen vet vem som haft alla rätt eller fått göra omtentor när du väl är klar? Du kan och vet vad du gör! Du kommer att göra ett kanonjobb där du får tjänst! Kram bästa fd "kollega"!

Svar: Helt rätt. Du har en viktig poäng. Jag försöker se det så också. Tack så mycket! Jättekramar!
Camilla Blomberg

Kommentera här: