Guldkant på vardagen

Det blev en lång arbetsdag igår. Jag kände mig trött och slut i både kropp och huvud efteråt. Men det var roligt och uppiggande att träffa Nellie på stan för lite blåbärspaj och promenad. Det gäller sätta guldkant på vardagskvällarna för att få lite sommarlovsfeeling. Idag unnar jag mig att vila och ta det lugnt efter jobbet. Det behövs det också. 
 
Jag hade tänkt skriva mycket mer. Men på väg hem idag råkade jag stuka handleden när jag skulle dra på mig väskan. Jag vet, det är helt sant. Det är inte så illa. Men det gör ont att skriva här. 
 
• Kategori: Kampen, Kvalitetstid; • Taggar: Reumatism, Sandviken, Smärta, arbetslivet, socialt arbete, socionomstudent; • Kommentarer (1)

Kommentarer:

1 Det kan göra väldigt ont att stuka handleden så det är fullt förståeligt att du inte kan skriva. Hoppas det blir bättre snart 😊:

Det kan göra väldigt ont att stuka handleden så det är fullt förståeligt att du inte kan skriva. Hoppas det blir bättre snart 😊

Svar: Jag känner mig otroligt klantig. 🙈 Det gjorde ont vid själva händelsen. Men sen la sig smärtan och kändes ok. Till kvällen blev det dock värre och värre. Har fått göra allt med en hand. Hoppas det värsta är över till imorgon! Kramar!
Camilla Blomberg

Kommentera här: