Det kan hjälpa

Jag pratade med reumatologen idag om att senaste kortisonsinjektionen i handleden inte hjälpt. Min vänstra handled är mer svullen, varm och lite röd än innan sprutan. Eftersom det bara gått 10 dagar ville jourläkaren inte gärna sätta en ny spruta så nära inpå. Istället blev jag ordinerad kortisonkur i tablettform de kommande 3 veckorna. Jag är inget fan av de pillren. Jag kan skriva en ganska lång lista med varför jag inte tycker om det. Men jag tänker låta bli. För det KAN hjälpa och det överväger allt annat. Jag vill bara bli bra så snabbt som möjligt! Jag är less på att ha ont. Less på att vara så trött att jag sover middag två gånger om dagen. Less på att vara less.
 
Imorgon väntar terminens sista tentamen och skoldag. Jag har, inte helt oväntat, lite blandade känslor inför det. Men mer än så tänker jag inte gå in på det just nu. Det får kanske bli en annan kväll. 
 
• Kategori: Kampen, Studier; • Taggar: Högskolan i Gävle, Reumatism, Student, inflammation, kortison, kortisoninjektion, kortisonspruta, socionom, socionomstudent, tabletter, tenta; • Kommentarer (1)

Kommentarer:

1 Anonym:

Kortison är inte roligt.

Svar: Det håller jag med dig om.
Camilla Blomberg

Kommentera här: