Den årliga pimpeltävlingen

Fotograf: Sandra Blomberg
 
Vi var ungefär 50 stycken som samlades ute på isen i Gävle. I över två timmar försökte vi pimpla upp tyngsta fisken/fiskarna.Det är inte varje år jag ens lyckas få fisk. Men ibland händer det. I år fick jag en liten abborre på 33 g. Jag hade också hugg av en gissningsvis stor fisk eftersom den bet loss hela fiskedraget… Men en fisk är alltid en fisk och brukar göra att en placeras helt okej på vinnarlistan. Det kändes kul att alla i familjen fick minst en varsin fisk.
 
Efter invägning av fiskarna grillade vi korv och de som inte fått fisk kastade pil. Det var inte speciellt smidigt att gå omkring med ett plåtben. Men jag och lillsyrran hade roligt och fotade en del innan vi åkte vidare till restaurangen för prisutdelning.
 
Både jag och lillsyrran kammade hem ett varsit presentkort och lite ”pyssel”. Till kvällen kändes det mysigt att tända kaminen och tillverka superkladdigt slime och lägga dinosaurieägg i vatten som ska kläckas. Vi lyckades inte speciellt bra med något. Men mysigt hade vi. 
 

Kommentarer:

1 Lillasyster Sandra :

Roligt och mysigt var det iallafall😂❤️❤️❤️

Svar: ❤️ Jaa supermys ❤️ 🤣
Camilla Blomberg

Kommentera här: