En dag i huvudstaden

Jag känner mig slut i kroppen och tung i huvudet. Men det är inget konstigt.

Jag jobbade i fredags. Det kändes kul att vara på plats igen. Träffa kollegorna och göra nytta. Jag jobbar nu bara några timmar (så många jag orkar) vid sidan om studierna. 

Jag har tagit båda mina behandlingar (Simponi- och Metotrexatsprutan). Det var flera veckor sedan sist. Det blev ju uppskjutet på grund av käkledsoperation och sen septisk artrit. Men nu är jag med i matchen igen! 

Jag var i Stockholm hela dagen igår. En del av skolarbetet betade jag av på bussresan ner. Framme i huvudstaden träffade jag en kompis. Vi kikade in i några butiker, men hamnade slutligen på Burger King där vi satt och delade ”krigshistorier” med varandra under flera timmar. Det känns otroligt viktigt att få dela erfarenheter med någon som verkligen kan förstå. På väg tillbaka mot cityterminalen virrade vi bort oss i betongdjungeln. Men efter en eller flera omvägar (lokalsinne är inte min starkaste egenskap) senare kom vi fram. 

Idag har jag tagit det lugnt. Jag ville inte vila. Men jag insåg snabbt mina begränsningar imorse när jag vakna. Jag behövde återhämta mig. Det börjar en ny vecka imorgon och jag behöver krafter för att orka med. 

• Kategori: Kampen, Kvalitetstid; • Taggar: Stockholm, Unga Reumatiker, arbetslivet, fika, glass, krig, metotrexat, simponi, socionomstudent; • Kommentarer (2)

Kommentarer:

1 annika eriksson:

Stockholm är vackert. Bodde själv där några år. Skönt att du kan jobba några timmar. Kram❤

Svar: Det kan det absolut vara. Det är en stor kontrast mot vad jag är van vid bara. Så mycket människor. Är ju själv uppvuxen på landet. Jag bor ”i stan” nu men det är ingenting i jämförelse med Sthlm. 😅 Kramar!
Camilla Blomberg

2 Hanna Karlsson:

Vad roligt med ett besök i Stockholm. Hoppas att du får vila och återhämtning nu.

Svar: Ja det kändes kul att jag kunde åka över dan och hälsa på. 🙂 Jag försöker ta mig tid att ta det lugnt mellan varven. Kram 💕
Camilla Blomberg

Kommentera här: