Terminsstart

(null)
Vid åtta imorse hade jag extra provtagning inför narkosbedömningen på onsdag. Det var lugnt på sjukhuset i Sandviken idag. Ingen kö. Vampyren pricka en fontän-ven med nålen och proverna gick därför supersnabbt. Efter besöket fick jag skynda mig hem för terminens första kursintroduktion på datorn. Jag förfärades över att sluttentamen ska vara på Högskolan i Gävle mellan kl. 15:00 – 20:00. Det är ingen kvällskurs jag läser precis… Får jag dessutom beviljad anpassning om förlängd tid, då kommer det bli ännu senare.  Jag kan lika gärna ta med kudden och sova över känner jag. Nästan.
 
Det är ändå tur att mycket annat är på distans. Det är trevligare att åka in till skolan och träffa lite människor förstås. Andra människor än blå-, röd- och grönklädda nissar. Samtidigt vill jag gärna stanna hemma för att jag är trött. Jag är trött för att jag sover dåligt (käklederna gör ont) och för att jag inte kan äta så mycket som jag skulle behöva (när jag väl fått i mig mat får jag mer ont efteråt och vill för stunden aldrig mer äta igen).
 
Det är tufft. Men det är ju inte storleken på kriget som är det viktiga, utan krigarens krigarmentalitet! 💪😉
 
• Kategori: Kampen, Studier; • Taggar: Reumatism, blodprov, inflammation, krigarmentalitet, operation, sjukhuset; • Kommentarer (1)

Kommentarer:

1 Elisabeth:

Ja de mesiga soldaterna vinner inga krig! Med din inställning är ju halva slaget redan vunnet. Go, Camilla, go!!
Kram från Elisabeth

Svar: Vad glad jag blev över de hejjaropen! Woho! 🙌🤩
Camilla Blomberg

Kommentera här: