Kärleksfull vänlighet

(null)
Jag fick en fin rosa ros av mina grannar här om dagen. Den var så fin att jag ville dela den med er i min lilla armé idag. Jag vill skicka vidare den kärleksfulla vänligheten jag fått och kanske glädja några på andra sidan skärmen. 

Hur tänker ni runt alla hjärtans dag? På jobbet tänker många på att göra något med sina respektive, vare sig det är något mer  romantiskt eller inget speciellt alls. Men jag tänker att alla relationer en själv värdesätter kan firas, om dagen nu ska vara så hajpad. 

I mitt flöde på sociala medier ser jag, i kontrast till det jag tror många andra tänker, mycket inlägg om hjärtat. Det anatomiska hjärtat, alltså. Med uppmaningar om att skänka pengar till forskningen för att laga trasiga hjärtan. Jag ser förstås det eftersom jag själv är medlem i hjärtebarnsfonden och har en inopererad hjärtmonitor. 

Dagen kan se lite olika ut som ni själva märker, och det är okej tänker jag. Det måste inte vara romantisk kärlek, utan kan vara vänlighet och medmänsklighet eller vad man än själv vill. Jag har idag valt, för att det känns himla bra att själv kunna välja (med de förutsättningar som finns och som en kan påverka), att spela kort och ha djupa samtal blandat med skratt. 

Kommentarer:

1 Anonym:

Jag brukar skicka en hälsning till mina vänner. Hoppas att du hade en fin Alla Hjärtans Dag. Kram från Annika Eriksson i Boden.

Svar: Det låter fint att göra så. 💕 Kram
Camilla Blomberg

Kommentera här: