Det är värt det

Igår var jag och en kompis från högskolan på afro-dans. Idag följde vi med på padeltennis tillsammans med två andra. Jag har haft jättekul på båda aktiviteterna! Jag tycker om att tillhöra ett sammanhang igen. Det är kanske inte så förnuftigt att köra på med träning dagarna efter varandra. Men jag vill vara lite busig och passa på menad båda benen klarar av det. Knät ”hakar” sig då och då och blir varmt och mer svullet. Men samtidigt var det redan det från början, så vad är skillnaden mot att låta bli?
 
Jag har, vad ortopeden gissar, en lös bit i knät från en tidigare operation som skaver. Den lär ju ligga kvar där lika mycket som när jag ligger på soffan och ser på film, som när jag springer på olika aktiviteter. Det märks bara olika mycket beroende på vad jag gör. Så tänker i alla fall jag.
 
Om det gör ont? Svar JA. Men det är värt det.
 

Kommentarer:

1 Anonym:

Det är bra att du hittat något som ger dig lite kvalitet😊Ibland kan det vara värt att det gör ont sålänge du inte skadar dig och motion är ju livets egna medicin 😃

Svar: Jag gillar ju all fysisk aktivitet egentligen. Om det är lite fart i det i alla fall. 😀 Om det skadar är väl lite tveksamt... Det blir ju värre. Men det är ju redan dåligt. Sen kan fördelarna ändå väga tungt. Att det stärker och lugnar ner sig efter några dagar (om än det inte blir helt bra). Det blir ett ständigt övervägande. Just nu är jag glad att det gör mig glad. Det räcker så just nu. Kramar!
Camilla Blomberg

2 Annika:

Vad trevligt att du sportar med vänner, jag borde göra det oftare, iallafall simma. Kram från Annika i Boden.

Svar: Det känns jättekul att det blivit en del träning nu. Jag älskar ju att vara aktiv. Sen har det sitt pris efteråt förstås. Men det är som det är nu. Simma är också himla härligt. Viktlösheten är underbar. Jättekram
Camilla Blomberg

Kommentera här: