Det finns kontraster

Jag har haft mycket inplanerat om dagarna.
 
Det har varit rally utanför Ludvika, årets första bad, lunch på uteservering, studentbal, träff i Sigtuna, utflykt i Torsåker, modevisning, sommarfest och lite till. Jag kommer inte orka skriva mer om allt det. Men jag kan säga att mycket har varit nya erfarenheter för mig. Det kan låta som jag har ett dubbelliv med alla friska aktiviteter. Det är härliga avbrott mitt i allt. Och jag menar det. Det känns som det här livet är korta avbrott från det sjuka liv som är mer stadigvarande. Det borde vara tvärtom. 
 
Det är tacksamt med kontraster och ibland känns det så svårt för att livet stundvis varit nästan ”normalt”. Befinner mig ständigt som i en slags sorgefas över allt ljust och levande som jag aldrig får behålla. 
 
Jag har börjat med cellgifter, kardiologen experimenterar så min sköterska har mixtrat med min pacemaker (skruvat ner lägsta puls till 30, tidigare var 50), jag har fysioterapi varje vecka, lämnar regelbundet blodprover, haft uppföljning i Uppsala med ultraljud över kärl liggande/stående/framåtlutad och jag har kontakt med annan vård för planering om ännu mer vård. Mer om det orkar jag inte gå in på just nu. 
 

Kommentarer:

1 Hannas krypin:

Vad fint att du kan få avbrott och göra roliga saker. Det glädjer mig.

Svar: Det ger lite livskraft och mod. Kram!
Camilla Blomberg

2 Annika:

Styrkekramar från Annika i Boden.

Svar: Kramar tillbaka!
Camilla Blomberg

Kommentera här: