Rätt fram

(null)
Det uppenbara. Jag har inte skrivit på en månad. Jag vet att jag inte behöver försvara varför, men jag vill kunna förklara och berätta. 

Jag behöver tid och stöd i de besked jag fått från läkare. Det är svårt att balansera allvaret och hoppet samtidigt. Att vara både livsuppgiven och livslängtande. 

Tanken var att skriva rätt fram. Men ju mer jag försöker, desto längre bort kommer jag. Rädslan tar över. Att få frågor jag inte kan svara på. Att behöva ge stöd jag själv vill ha. Att inte bli tagen på allvar när jag samtidigt vill förtränga det. 

Vi kan konstatera en sak. Det är svårt. 

Något jag kan skriva rätt fram. Jag har läst karta i rallybil och haft det galet kul på grusvägarna i skogen. Blötsvettigt i en solvarm bil. Men 100 % medveten närvaro. Vi segrade. 

(null)

Kommentarer:

1 Elisabeth:

Jag funderar på om livet kan vara som en rallytävling!? Det är klurigt och besvärligt, man slinker hit och man slinker dit. Kanhända man hamnar lite i diket ibland. Svettigt och obekvämt. Men man kan till slut faktiskt stå där med en segerpokal i guld och säga: "jag segrade"!! Jag tror i alla fall det kan bli så. Kram från Elisabeth

2 D:

Jag är glad att höra att du har rally att roa dig med mellan uppdateringar!

Ta den tid du behöver. Det är svårt. Bloggen kan vänta medan du gör vad du behöver för att ta hand om dig själv och ta dig genom. Lämnar en kram om du vill ha. ✨

3 Anonym:

Kör hårt Camilla! Varje stund av nöje är en positiv sak.

Kommentera här: