Med Gosegrisen i famnen går jag till attack

Jag bara reser mig, tar ett djupt andetag och kastar mig in i en ny operation igen. Sjukhusnissarna kommer raka av en liten bit av mitt hår i sidan, skära upp längs med örat och upp i huvudet. Käkledsdisken ska tas ut och de ska rensa bort nybildad artrosfibros-massa. Det är ett uppdrag som är en snudd på omöjligt. Men jag går in för det här med ett leende på läpparna eftersom jag inte vet när jag kan le nästa gång. 
 
Jag tänker skippa mitt mästrande tonfall om hur jag står i fighterpose för 10:e gången, från och med nu. Jag agerar tuff när jag egentligen är som mest ensam, rädd och sårad. Jag känner för att gråta ihållande och övergivet. Men jag kommer ha Gosegrisen med mig även denna gång som beskydd. Nissen som gav mig grisen (inför en tidigare operation) har fått nypa tag lite försiktigt i de rosa öronen som för att föra över all sin kärleksfulla vänlighet. Ladda den med extra bamsekramar som ger kraft. På det sättet kan jag bara krama om Gosegrisen när jag behöver superkrafter. Jag fick förstås också en lång och varm bamsekram. Den första och enda - på riktigt - jag fått som för att ta mig igenom det här. Jag försökte magasinera all kraft jag kunde utvinna. Jag vet att det kanske låter töntigt, men äntligen har jag fått den trygghet jag behöver för att vilja ta mig igenom det här. 
 
Det är nu min lilla armé får börja hålla tummarna, överösa mig med era cyberkramar och säga ”sov gott”. Vi ses igen när operation är över och jag vaknat upp ur (z)narkosen. 
 
Nu ska jag ta Gosegrisen i famnen och gå till attack! 
 
• Kategori: Kampen, Operationer; • Taggar: Ehlers-Danlos Syndrom, Gävle Sjukhus, Reumatism, Smärta, artrosfibros, käkled, operation; • Kommentarer (18)

Kommentarer:

1 Lisa:

Håller tummarna så mycket jag kan och hoppas innerligt att operationen ska gå så bra den bara kan! Heja dig Camilla, skickar styrkekramar i massor❤️❤️

2 Malin:

Skickar dig massa bamsestora cyberkramar och håller tummarna för att allt går som de ska och att inget oförutsett händer före, under eller efter operationen. Lycka till <3 Vi finns här med dig!! Kramar i massor <3

3 Emma:

Stor kämpekram till dig! Håller tummar o tår att allt går bra och att du blir varmt omhändertagen. Och var inte rädd för att slösa med gosegrisens kramar, jag lovar att han har hur många som helst till dig ❤❤

4 Emma:

Stor kämpekram till dig! Håller tummar o tår att allt går bra och att du blir varmt omhändertagen. Och var inte rädd för att slösa med gosegrisens kramar, jag lovar att han har hur många som helst till dig ❤❤

5 Tisa:

Skickar en stor kram och ett lycka till! <3

6 Anna-lena:

Största kramelikramen till dej o gosegrisen ❤

7 Eva :

Hör på nu, Gossegris! Se till att krama om Camilla och ge henne massor med kraft att klara av operationen. Jag hoppas att det kommer gå bra för er båda.
Lycka till och kramar
Eva

8 Sofie:

Du vet att jag sitter här på andra sidan datorn och hejar på dig! Kämpa på, det kommer att gå bra!! Kram

9 Anonym:

Hoppas operationen går bra och du blir bättre! Kramar❤️

10 Karolina:

Massor av kramar till dig starka och fina Camilla! Tänker på dig väldigt ofta och hoppas så att det ska gå bra för dig!!!
Sedan undrar jag om du har någon mail som man kan skriva till dig?

Kramar

Svar: Jag har mejlat dig nu. :)
Camilla Blomberg

11 Misstossequeen:

Hej 😊
Din blogg har blivit nominerad av en av dina/mina läsare i min Veckans blogg tävling, nu är det dax att rösta fram vinnaren 😊
Röstningen pågår till lördag 3/9 🌸
Du får gärna sprida röstningen i din blogg samt på sociala medier och länka då till Http://Misstossequeen.se 😊
Lycka till! 🌸

12 Eva :

Hoppas att det har gått bra och att du kan återhämta dig kvickt.
Jättekram
Eva

13 MolaLinda:

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

14 Maja:

Vill krama dig och hålla din hand och hjälpa dig efteråt. Dumt att jag bor långt bort och är kass i kroppen (EDS). Skickar kärlek. ❤❤❤

15 Sussi:

Hade du suttit bredvid mig, hade du fått en kram utav mig.
Jag har följt dig ett tag nu och imponerats av all din insikt, ditt mod att vara ärlig mot sig själv, och hur du alltid kämpar istället för att kapitulera.
Du förmedlar din själsliga smärta på ett vis som tar tag i mig. Och det gör mig personligen ledsen över att du redan från början blivit så övergiven. Det är fullt normalt i en sådan situation att så förtvivlat önska och längta efter en människa som finns där, med trygghet, innan du somnar och efter att du vaknar.
Känns som att jag mest svamlar, men jag ville mest berätta att du har ett fan som följer dig. <3

16 Sussi:

P.s, jag är med i din armé <3

17 Misstossequeen:

Röstningen i min Veckans blogg tävling är avslutad, gå in och kolla om just du vann 😃🌸

18 Anonym:

Hej!

Jag har lite frågor angående dina besvär/operationen du gjorde. Har du möjlighet att kontakta mig? :)

Mvh lena

Svar: Hej Lena, du får jättegärna mejla mig dina frågor via bloggens facebooksida. https://www.facebook.com/krigszonen/ Det går bra att mejla mig personligen där.
Om du inte har fb så skriv hit igen så mejlar jag dig. :)
Camilla Blomberg

Kommentera här: