Nyfiken på vad som finns

Förra veckan träffade jag Nellie, Ellinor (via skype) och Madeléne. Det kändes kul att vi fick ihop en middagsträff alla fyra. På det sätt som var möjligt i alla fall. Det var länge sedan vi sågs allihop. Det är mycket som hänt och en hel del att prata om.
 
Det känns kul att jag fått chansen att göra flera roliga saker under april. Det har varit modevisning, klättring, lägret i Finland, middag med vännerna och Unga Reumatikers 25-årsfest. Det är jätteroligt när det händer saker. Jag försöker hitta nya och fler saker att se fram emot. Det är dock inte alltid helt lätt. Men jag fortsätter försöka åtminstone. Jag håller ögonen öppna och försöker vara nyfiken på vad som finns eller vad jag kan göra. Jag har planerat några saker inom en snar framtid i alla fall. Håll ut, ni ska få se!
 
Jag är nog helt ärligt lite rädd för att det kommer kännas fruktansvärt tomt om jag inte fortsätter hålla mig aktiv. Men det känns inte mer än rätt att ta igen all förlorad tid. Jag har spenderat alldeles för många dagar på att vara sjuk och må dåligt. Nu när jag mår relativt bra vill jag få ut så mycket jag bara kan. 
 

Kommentarer:

1 Sarah:

Vad roligt att det har hänt så mycket kul :) Det är najs att ha saker att se fram emot :)

Svar: Det är det verkligen! Tror det är viktigt. Gäller bara komma på fler sådana saker... 🤔😊💕
Camilla Blomberg

2 Anonym:

Det är klart att du ska ha roligt. Go for it

Eva

Svar: I will do my very best! 😉 Jag håller ögonen öppna. Kram!
Camilla Blomberg

Kommentera här: