Sun is shining

I samarbete med dressforsport fick jag hem en ny bikini som jag fick chansen att inviga på min rehabiliteringsresa i värmen. Jag kände att jag passade in i den grekiska semesteridyllen med den vit mjukt stickade bikinin och med mönstret likt en drömfångare som hängde ner över magen.
 
När jag åkte hemifrån kändes tyvärr min handled att vara till bristningsgränsen fylld med inflammation. Men i den tropiska värmen, och med hjälp av kortisonkuren, återgick min handled till normal storlek inom bara något dygn. Det kändes helt fantastiskt. Jag har aldrig varit med om att värmen kunnat göra så stor skillnad – och så snabbt. Visst, jag har fortfarande lite inflammation och smärta kvar som gör att jag inte kan böja handleden helt. Men svullnaden syns knappt nu.
 
Jag har kunnat röra mig och vara precis så aktiv som jag önskat i en vecka. Jag har segrat som supernova i vattengymnastik, skjutit pilbåge tills underarmen blivit täckt av blåmärken (men vad gör det när en vunnit guldmedalj!), paddlat med surfingbräda, spelat vattenpolo 90 min i sträck, åkt rutschkanor och så mycket mer! Jag ska berätta och visa fler bilder inom kort.
 

Kommentera här: